Vis mig din by: Lyngby

Jep, jeg er fra Lyngby, hvis I ikke vidste det. Også kaldet Kongens Lyngby nord for København. Der er jeg født og opvokset, og den dag i dag bor jeg kun et stenkast derfra. Søde Stine fra bloggen Polishing Life spurgte mig for noget tid siden, om jeg ikke ville fortælle om min by, og det vil jeg i hvert fald. I kan læse indlægget HER. Jeg fortæller om mine favoritsteder, hvor jeg spiser, hvor jeg shopper og meget mere. I øvrigt har Stine en rigtig skøn blog, hvor hun skriver meget om skønhedsprodukter men også om det svære liv som jobsøgende. Kig forbi Stine uanset hvad.

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

9 Comments

 1. Mille Emilie
  1. august 2013 / 15:49

  Læpnge leve Lyngby Dejlig by.. Har nu ikke boet der, men som du ved har jeg jo brugt 3 på HHX i lyngby, hvilket resulterede i at jeg befandt mig i byen en del. Skønt sted med som du selv nævner “alt hvad hjertet begærer”!

  Post-pubben har jeg dog været på hundredevis af gange, da mine forældre er stor fan af stedet – haha! Det er et hyggeligt sted med god traditionel mad 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   2. august 2013 / 09:46

   Ja, der er skønt 🙂 Ja, så er det svært at undgå ikke at tage derhen efter undervisning 🙂
   Jeg har faktisk ikke selv været på Post-Pubben i rigtig mange år, men jeg kender mange, der stadig kommer der 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   25. juli 2013 / 22:48

   Hehe 😉

 2. 25. juli 2013 / 07:50

  Åh elsker Lyngby! Bor du der stadig?
  Jeg syntes det er skønt at der også er bloggere uden for København 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   25. juli 2013 / 09:01

   Lyngby er sådan en dejlig by med lidt af alt det gode 🙂 Jeg bor ikke postnummeret, men det er altså tæt på. Jeg kan gå til centrum på 20-25 min.
   Ja, vi kan jo ikke alle bo inde i København 😉 Nogle gange vil jeg gerne bo derinde, men jeg nyder også at kunne komme lidt udenfor og f.eks. have gratis parkering 😉

 3. 25. juli 2013 / 07:50

  Åh elsker Lyngby! Bor du der stadig?
  Jeg syntes det er skønt at der også er bloggere uden for København 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   25. juli 2013 / 09:01

   Lyngby er sådan en dejlig by med lidt af alt det gode 🙂 Jeg bor ikke postnummeret, men det er altså tæt på. Jeg kan gå til centrum på 20-25 min.
   Ja, vi kan jo ikke alle bo inde i København 😉 Nogle gange vil jeg gerne bo derinde, men jeg nyder også at kunne komme lidt udenfor og f.eks. have gratis parkering 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!