Vores bryllupsinvitationer

Vores bryllupsinvitationer

Vores bryllupsinvitationer

Vores bryllupsinvitationer

Vores bryllupsinvitationer

I dag vil jeg gerne vise samt skrive lidt om vores bryllupsinvitationer. Måske er du selv ved at planlægge dit eget bryllup og har brug for lidt inspiration. Måske synes du bare, bryllupper er virkelig skønne. For det er de altså. Der er ikke noget bedre end en kærlighedsfest. Og ellers springer du selvfølgelig bare dette blogindlæg over.

Minted vs. Etsy

Oprindeligt ville jeg gerne have lavet vores bryllupsinvitationer selv, men så langt rækker mine skills i Photoshop desværre ikke. Jeg kiggede lidt hos Minted.com, hvor du kan bestille de smukkeste invitationer. De er desværre også lidt pricey. Min mand var sød og sagde, at hvis det var dem, jeg ville have, så skulle jeg bare bestille dem. Jeg sov på det og spurgte i stedet til råds på Instagram. De søde piger Liselotte og Vanessa anbefalede mig begge at kigge hos Etsy.com i stedet.

Udvalget af bryllupsinvitationer hos Etsy.com er ret stort. Men jeg fik heldigvis nemt peget mig ind på et tema, som både min mand og jeg var enige om. Det er det, du ser på billederne her. Vi valgte det smukke Floral Wedding fra BigDayPrint. Der fulgte forskellige skabeloner med, og jeg ville selv kunne redigere teksten i Photoshop. Det blev under 200kr. Perfekt.

Tilpasning af skabelonerne

Desværre havde jeg lidt knas med skabelonerne undervejs. Jeg kunne ændre brødteksterne men desværre ikke selve overskrifterne. Det gik ikke rigtigt at invitere til bryllup, og der så stod “Wedding”, altså på engelsk, øverst på invitationerne. Jeg fiksede det ved at sætte en hvid boks ind over. Herefter fandt jeg en flot og romantisk skrifttype på DaFont.com. Der er så mange flotte, at det er svært at vælge. Den gyldne skriftfarve kopierede jeg over fra den originale skabelon. Fonten til brødteksten blev Comic Sans, som min mand fik lov til at vælge.

Da vi inviterede gæster, som både kom som par og singler, valgte vi at lave to typer invitationer. En med “jer” og en med “dig”. Det havde jeg det bare bedst med. Vi lavede også to slags kort med detaljer samt et bordkort og et menukort til hver gæst. Vi sprang “save the date” (og rsvp) kort over, da vi havde sendt det ud på sms i foråret.

Læs også: En måneds bryllupsdag

Print af invitationerne

Næste projekt var print af vores bryllupsinvitationer. Vi købte flot, tykt papir og konvolutter i vores lokale boghandel. Desværre kunne printeren på vores lokale bibliotek ikke klare papiret, hvilket vi nok kunne have sagt os selv. Vi prøvede også et par andre printere uden held. Jeg endte med at kontakte Vester Kopi i Rødovre, som gav mig et tilbud på print af de forskellige dele. Bordkort og menukort fik vi først lavet hos dem i august. De printede invitationer og detaljekort på kraftigt 200 gram papir, og efterfølgende skar de det til. Jeg kunne hente det et par dage efter på vej hjem fra arbejde. Det blev knap 250kr. i alt. For bordkort og menukort senere blev det knap 330kr.

Min erfaring

Det hele gik heldigvis godt, men jeg synes, det var en langsommelig proces, fordi jeg oplevede lidt knas undervejs. Vi endte med at sende invitationerne ud midt i juni, og svarfristen var 1. juli. Vi skulle nemlig også nå at give besked til hotellet om endeligt antal deltagere sammen med en bordplan. Det gjorde det heller ikke nemmere, at jeg på det tidspunkt var gravid i første semester og ualmindeligt træt. Samtidig med at jeg var midt i mellem to arbejdspladser. Du kan roligt bestille invitationer hos Etsy, men sørg for at have mulighed for at redigere dem. Jeg synes i øvrigt, vi fik meget for pengene ved at gøre det selv. Husk også at budgettere med penge til frimærker. Vi købte ekspressmærker, så invitationerne kom hurtigt frem. Heldigvis blev vi ikke flere end 25 gæster.

6 Comments

 1. Ida Westphall
  7. juli 2021 / 20:21

  Jeres bryllup vil for altid være en af de højtider, som jeg er aller mest ked af, at jeg ikke formåede at opleve.
  Jeg kan tydeligt huske, det første jeg sagde til min mor, efter jeg vågnede på hospitalet var ‘vil du ringe til min chef og sige, at jeg ikke kommer på arbejde i morgen og herefter til Louise og sige at jeg nok kommer i en kørestol på lørdag’. Hvilket desværre var mere ønske tænkning.. Men I havde en rigtig dejlig dag og jeg tænkte på jer, hele dagen igennem <3 Og stort tillykke med jeres snart 4 års bryllupsdag <3 <3 <3

  • Louise
   Forfatter
   10. juli 2021 / 22:11

   Ja, det var godt nok en vild opringning fra din mor og oplevelse for dig. Så synd for dig, at du skulle/skal igennem det ❤ Og rigtig ærgerligt du ikke kunne være med til vores bryllup.. Jeg håber, det går bedre dag for dag, selvom meget er ændret.
   Det var en fantastisk dag, og jeg håber, det bliver din tur til at blive gift en dag ❤
   Tusind tak 😍
   Kh. Louise

 2. 5. juli 2021 / 10:18

  Øj, de er simpelthen så fine. Håber, I får den dejligste fest.

  • Louise
   Forfatter
   6. juli 2021 / 23:30

   Tusind tak 🙏 Og mange tak. Vi nærmer os dog vores 4 års bryllupsdag, så det er ved at være noget tid siden den store dag. Den var heldigvis fantastisk ❤
   Kh. Louise

 3. 4. juli 2021 / 23:58

  Jeres invitationer var virkelig smukke<3
  Da mine to første sønner blev døbt, var alle invitationer håndfarvelagte med akvarel🙈 Til barn nr 3, blev de trykte;-)

  • Louise
   Forfatter
   6. juli 2021 / 23:29

   Tusind tak, søde Lene 😍
   Åh, det lyder helt vildt flot! Ja, det er jo lidt en anden tid i dag 😅 Vi sendte også bare save the date på SMS 🤷‍♀️
   Kh. Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!