
Follow my blog with Bloglovin. Okay. Jeg så den lækreste appelsinyoghurt med pistaciekerner henne på Instagram, og den blev jeg selvfølgelig nødt til at gengive. Jeg lavede den i går, og den smagte himmelsk. Så himmelsk at jeg bliver nødt til at dele den med dig. Jeg fandt den henne hos svenske Johanna Bradford. Som i øvrigt har et helt fantastisk (mad) univers. Mon du kender hende?
Til denne appelsinyoghurt med pistaciekerner skal du bruge følgende til 1 portion.
INGREDIENSER:
- Valgfri yoghurt
- 1 frisk appelsin
- Usaltede pistaciekerner
- Flydende honning
- Salt
FREMGANGSMÅDE:
- Først hælder du yoghurt op i en skål. Jeg brugte naturel yoghurt, men jeg tror også en appelsinyoghurt eller en græsk yoghurt, som Johanna brugte, vil være et hit. Jeg brugte bare, hvad vi havde.
- Herefter skræller og skærer du en frisk appelsin i både. Jeg brugte en hel appelsin til min anretning. Anret appelsinen oven på yoghurten.
- Hak pistaciekernerne groft og drys dem udover.
- Fordel flydende honning over. Så meget eller lidt som du ønsker.
- Drys lidt salt over.
Denne appelsinyoghurt med pistaciekerner kan både spises som morgenmad og som en lille snack. Jeg spiste den som en lille pre-frokost snack. Det er en ret lækker kombination af noget syrligt, sødt, saltet og friskt. Mums. Lad mig endelig høre hvad du synes om den.
LÆS ELLER GENLÆS: Opskrift på chiagrød med flødeskum og kokossukker
Lyder super lækkert 🙂
Forfatter
Hej Bianca
Det smager mega lækkert. Det er du nødt til at prøve en dag 🙂
Kh. Louise