Den lækreste appelsinyoghurt med pistaciekerner

Appelsinyoghurt med pistaciekerner
FOTO: Louise Herby. Yoghurt med appelsin. Ib Laursen müsliskål.

Follow my blog with Bloglovin. Okay. Jeg så den lækreste appelsinyoghurt med pistaciekerner henne på Instagram, og den blev jeg selvfølgelig nødt til at gengive. Jeg lavede den i går, og den smagte himmelsk. Så himmelsk at jeg bliver nødt til at dele den med dig. Jeg fandt den henne hos svenske Johanna Bradford. Som i øvrigt har et helt fantastisk (mad) univers. Mon du kender hende?

Til denne appelsinyoghurt med pistaciekerner skal du bruge følgende til 1 portion.

INGREDIENSER:

 • Valgfri yoghurt
 • 1 frisk appelsin
 • Usaltede pistaciekerner
 • Flydende honning
 • Salt

FREMGANGSMÅDE:

 • Først hælder du yoghurt op i en skål. Jeg brugte naturel yoghurt, men jeg tror også en appelsinyoghurt eller en græsk yoghurt, som Johanna brugte, vil være et hit. Jeg brugte bare, hvad vi havde.
 • Herefter skræller og skærer du en frisk appelsin i både. Jeg brugte en hel appelsin til min anretning. Anret appelsinen oven på yoghurten.
 • Hak pistaciekernerne groft og drys dem udover.
 • Fordel flydende honning over. Så meget eller lidt som du ønsker.
 • Drys lidt salt over.

Denne appelsinyoghurt med pistaciekerner kan både spises som morgenmad og som en lille snack. Jeg spiste den som en lille pre-frokost snack. Det er en ret lækker kombination af noget syrligt, sødt, saltet og friskt. Mums. Lad mig endelig høre hvad du synes om den.

LÆS ELLER GENLÆS: Opskrift på chiagrød med flødeskum og kokossukker

2 Comments

 1. 21. februar 2021 / 07:58

  Lyder super lækkert 🙂

  • Louise
   Forfatter
   23. februar 2021 / 21:16

   Hej Bianca
   Det smager mega lækkert. Det er du nødt til at prøve en dag 🙂
   Kh. Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!