Den lækreste appelsinyoghurt med pistaciekerner

Appelsinyoghurt med pistaciekerner
FOTO: Louise Herby. Yoghurt med appelsin. Ib Laursen müsliskål.

Okay. Jeg så den lækreste appelsinyoghurt med pistaciekerner henne på Instagram, og den blev jeg selvfølgelig nødt til at gengive. Jeg lavede den i går, og den smagte himmelsk. Så himmelsk at jeg bliver nødt til at dele den med dig. Jeg fandt den henne hos svenske Johanna Bradford. Som i øvrigt har et helt fantastisk (mad) univers. Mon du kender hende?

Appelsinyoghurt med pistaciekerner

Til denne appelsinyoghurt med pistaciekerner skal du bruge følgende til 1 portion.

INGREDIENSER:

 • Valgfri yoghurt
 • 1 frisk appelsin
 • Usaltede pistaciekerner
 • Flydende honning
 • Salt

FREMGANGSMÅDE:

 • Først hælder du yoghurt op i en skål. Jeg brugte naturel yoghurt, men jeg tror også en appelsinyoghurt eller en græsk yoghurt, som Johanna brugte, vil være et hit. Jeg brugte bare, hvad vi havde.
 • Herefter skræller og skærer du en frisk appelsin i både. Jeg brugte en hel appelsin til min anretning. Anret appelsinen oven på yoghurten.
 • Hak pistaciekernerne groft og drys dem udover.
 • Fordel flydende honning over. Så meget eller lidt som du ønsker.
 • Drys lidt salt over.

Denne appelsinyoghurt med pistaciekerner kan både spises som morgenmad og som en lille snack. Jeg spiste den som en lille pre-frokost snack. Det er en ret lækker kombination af noget syrligt, sødt, saltet og friskt. Mums. Lad mig endelig høre hvad du synes om den.

LÆS ELLER GENLÆS: Opskrift på chiagrød med flødeskum og kokossukker

Appelsinyoghurt

6 Comments

 1. 17. februar 2022 / 09:20

  Det lyder altså lækkert Louise – og lidt sundt 😉

  Du skal nok få et praj, når/hvis jeg får chefkokken overtalt 😉

  Kh
  Louise

  • Louise
   Forfatter
   19. februar 2022 / 21:44

   Hej Louise

   Det smager SÅ godt! Ja, det er bonus, at der er frugt i 🍊

   Gør endelig det 🙂 Måske du bare kan få chefkokken til at hakke lidt nødder og skære lidt appelsin. Så skal du bare mixe selv 😍

   Kh. Louise

 2. Ida
  1. marts 2021 / 19:03

  Det lyder lækkert 🙂 Jeg kender dog ikke Johanna Bradford, men det er altid dejligt at lade sig inspirere 🙂
  Jeg spise altid den samme morgenmad, noget jeg har gjort i mere end 8 år tror jeg… Yoghurt og Skyr (halv/halv), noget frugt og mandler. Ikke særlig prænglende, men det smager godt og er nemt at lave 🙂
  Og endnu engang, så tillykke med din nye blog. Jeg synes at den er så fin og jeg får helt lyst til at gøre kunsten efter 🙂

  • Louise
   Forfatter
   2. marts 2021 / 20:57

   Hej Ida

   Det er mega lækkert 🙂 Du må prøve det en dag. Og nu hvor din morgenmad er så meget en vane, behøver du jo ikke at skifte den ud. Du kan spise det som en snack i løbet af dagen 🙂 Lyder ellers også som en dejlig morgenmad 🙂 Jeg spiser, hvad vi har i køleskabet/skabet. Yoghurt, skyr, boller. Og en stor kop kaffe 🙂

   Tusind tak ❤ Jeg kan VARMT anbefale at skifte navn/domæne/tema. Det har gjort så meget for min lyst til at blogge 🙂 Hvis du ikke selv har mod på at kaste dig ud i det, kan du betale dig fra det. Jeg mener, Lise/Bloggers By Heart kan hjælpe eller kender nogen, der kan hjælpe.

   Kh. Louise

 3. 21. februar 2021 / 07:58

  Lyder super lækkert 🙂

  • Louise
   Forfatter
   23. februar 2021 / 21:16

   Hej Bianca
   Det smager mega lækkert. Det er du nødt til at prøve en dag 🙂
   Kh. Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!