Om mig

Om mig

Velkommen til! Mit navn er Louise, og jeg er en 36-årig livsnyder, som bor sammen med min mand og min søn på 4 år. Vi bor i Lynge i Allerød kommune og holder meget af den smukke Nordsjællandske natur og stilhed. Til hverdag arbejder jeg med marketing, og i min fritid nyder jeg min lille familie. Jeg er ambassadør for Bloggers By Heart blognetværket (reklame), og jeg er frivillig repræsentant for Momunity i Allerød.

Måske kan du genkende mig fra min tidligere blog, Lullumut. Jeg bloggede som Lullumut fra sommeren 2010 og indtil november 2020. Kort og godt trængte jeg til luftforandring, og det har jeg i den grad fået. En frisk start. Her på bloggen finder du lidt om alt det, jeg interesserer mig for; god mad, kultur, skønhedsprodukter, Nordsjælland, minimalisme, indretning, økonomi. Jeg deler stort som småt.

Tak fordi du læser med! ❤


Kontakt mig

Jeg vil elske at høre fra dig!

  • Vedr. invitationer, pressemeddelelser, ris og ros, spørgsmål mv. kan jeg kontaktes direkte på: Kontakt@LouiseHerby.dk
  • For samarbejde og sponsoreret indhold kan du kontakte min agent Lise fra Bloggers By Heart på: Lise@BloggersByHeart.dk

Jeg har tidligere samarbejdet med bl.a. Dear Sam, Billigvoks.dk, Hunkemöller, Huawei, NIVEA, SodaStream og mange flere.


Etik/reklame

Indholdet på min blog er non-kommercielt med mindre andet er angivet. Jeg skriver naturligvis altid i et blogindlæg, hvis det indeholder reklame.

Billeder jeg bruger har jeg som udgangspunkt selv taget og dermed rettighed over. Bruger jeg andres billeder, vil der altid være kildeangivelse ved. Skriv til mig hvis du ønsker at bruge et eller flere af mine billeder.


error: Indholdet er beskyttet!