Gode oplevelser med børn i Danmark

Gode oplevelser med børn i Danmark
FOTO: Louise Herby. Alexander en sommerdag til vores lokale byfest.

Her kommer den. Den ultimative guide til gode oplevelser med børn i Danmark. Hvad enten det er dit eget barn, barnebarn, niece, nevø etc. Det er guiden, jeg selv vil finde frem og kigge i, når jeg trænger til inspiration til weekender og ferier. Nogle af stederne har jeg prøvet, før jeg blev mor. Andre af stederne har jeg prøvet med min søn. Og så er der steder, jeg fortsat har til gode at besøge. Men listen er lang, og der er rig mulighed for at finde på noget sjovt at lave, uanset alder. Jeg kommer til at opdatere listen her løbende, så den er altid er fyldt med de nyeste og bedste oplevelser. Vær selv obs på de gældende regler i forhold til COVID-19 omkring særlige åbningstider, max antal besøgende, coronapas, mundbind etc.

Mangler jeg et sted her på listen? Smid endelig en kommentar her til blogindlægget. Så sørger jeg for fluks at få opdateret listen.

Blogindlægget her er en del af sommerserien hos Bloggers by Heart (reklamelink og reklame da jeg er Ambassadør for Bloggers By Heart netværket). I løbet af juni vil Bloggers By Heart bloggerne dele inspiration til din sommer.

Gode oplevelser med børn i Danmark

SJÆLLAND OG ØERNE

FYN OG ØERNE

JYLLAND OG ØERNE

ANDRE GODE OPLEVELSER

Ovenstående oplevelser er meget geografisk bestemte, men der er selvfølgelig også mange gode lokale oplevelser over hele landet som f.eks:

For blot at nævne nogle. Undersøg selv dit lokale område for f.eks. legepladser og en svømmehal.

Du kan følge med i Bloggers By Hearts sommerserie hos Bloggers By Heart på Instagram (reklame da jeg er Ambassadør). I går kunne du læse med hos skønne Louise fra The Harbour Girl. Hun kom med inspiration til at få mest muligt ud af altanen. Et ret genialt indlæg som jeg selv kan bruge tips fra til min lille have.

Læs også: Inspiration til pakkekalender til små børn.

Share:

2 Comments

 1. 6. juni 2021 / 11:49
  • Louise
   Forfatter
   6. juni 2021 / 21:52

   Hej Lene
   Skønt du synes om den! 😊 Perfekt, tusind tak. Dem får jeg fluks tilføjet oppe på listen 🙂
   Kh. Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!