Gode oplevelser med børn i Danmark

Gode oplevelser med børn i Danmark
FOTO: Louise Herby. Alexander en sommerdag til vores lokale byfest.

Her kommer den. Den ultimative guide til gode oplevelser med børn i Danmark. Hvad enten det er dit eget barn, barnebarn, niece, nevø etc. Det er guiden, jeg selv vil finde frem og kigge i, når jeg trænger til inspiration til weekender og ferier. Nogle af stederne har jeg prøvet, før jeg blev mor. Andre af stederne har jeg prøvet med min søn. Og så er der steder, jeg fortsat har til gode at besøge. Men listen er lang, og der er rig mulighed for at finde på noget sjovt at lave, uanset alder. Jeg kommer til at opdatere listen her løbende, så den er altid er fyldt med de nyeste og bedste oplevelser.

Mangler jeg et sted her på listen? Smid endelig en kommentar her til blogindlægget. Så sørger jeg for fluks at få opdateret listen.

Blogindlægget her er en del af en serie hos Bloggers by Heart (reklamelink og reklame da jeg er Ambassadør for Bloggers By Heart netværket).

Gode oplevelser med børn i Danmark

SJÆLLAND OG ØERNE

FYN OG ØERNE

JYLLAND OG ØERNE

ANDRE GODE OPLEVELSER

Ovenstående oplevelser er meget geografisk bestemte, men der er selvfølgelig også mange gode lokale oplevelser over hele landet som f.eks:

 • Bowlinghaller.
 • Butikker. Sådan noget som Fætter BR i Rødovre eller Taastrup samt Plantorama i Hørsholm har legepladser.
 • Cirkus. Vi har været glade for Rasmus Klump showet hos Cirkus Baldoni.
 • De glemte kæmper.
 • Geocaching.
 • Krabbefangst. F.eks. ved Rungsted Havn.
 • Legelande.
 • Legepladser. F.eks. Trafiklegepladsen eller Vandlegepladsen, begge i Fælledparken på Østerbro.
 • Minigolf.
 • Pluk-selv bær. Vi er stamkunder hos Vejborggårdcentret i Gørløse.
 • Skøjtehaller.
 • Svømmehaller.

For blot at nævne nogle. Undersøg selv dit lokale område for f.eks. legepladser og en svømmehal.

Du kan følge med i Bloggers By Hearts serie hos Bloggers By Heart på Instagram (reklame da jeg er Ambassadør). Forleden kunne du læse med hos skønne Louise fra The Harbour Girl. Hun kom med inspiration til at få mest muligt ud af altanen. Et ret genialt indlæg som jeg selv kan bruge tips fra til min lille have.

Læs også: Inspiration til pakkekalender til små børn.

Gode oplevelser med børn

4 Comments

 1. Rune
  10. juli 2021 / 09:58

  Hej Louise, tak for guiden, det passer perfekt her på første dag i min sommerferie.
  Jeg har en tilføjelse, nemlig Øresundsakvariet og deres havnelaboratorium på Helsingør Nordhavn.
  Og jeg så dit opslag på Instagram fordi det nævner Danmarks Tekniske Museum, men jeg synes ikke, jeg kan finde museet på listen?

  God sommer!

  Rune

  • Louise
   Forfatter
   10. juli 2021 / 22:13

   Hej Rune
   Hvor er det bare fedt, at du kan bruge min guide 😍
   Perfekt, tusind tak. Dem vil jeg tilføje. Og godt du lige nævner det med D.T.M. De har helt bestemt været på listen, siden jeg nævner dem. Måske jeg har kommet til at overskrive dem på et tidspunkt?! Tak 🙂
   Mvh. Louise

 2. 6. juni 2021 / 11:49
  • Louise
   Forfatter
   6. juni 2021 / 21:52

   Hej Lene
   Skønt du synes om den! 😊 Perfekt, tusind tak. Dem får jeg fluks tilføjet oppe på listen 🙂
   Kh. Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!