April med børn

April med børn

Hver måned året rundt vil du kunne finde en kalenderoversigt her på bloggen med gode idéer til, hvad du kan lave med dit barn i løbet af måneden. Ofte vil det også være ting, der er mere målrettet dig som mor alene. Jeg håber, du kan bruge oversigten. Skriv endelig en kommentar til mig, hvis jeg har overset noget i denne måned.

April med børn

1. april: 2. påskedag

Vi starter måneden ud med en helligdag i form af 2. påskedag. Det betyder, at mange butikker har lukket, men til gengæld har mange forlystelsesparker åbnet for sæsonen. Du kan også tage et smut til Sverige, hvor butikkerne normalt har åbent i påsken – men undersøg det lige først. Ellers er 2. påskedag en god dag til at pakke påskepynten ned igen, hvis I har haft sådan noget fremme i hjemmet. Det er vist også ved at være sidste chance for at få gættet gækkebreve for i år.

6. april: Kør gratis med DSB S-tog

Lørdag den 6. april fylder S-toget 90 år, og derfor kan du køre gratis med S-toget i Storkøbenhavn hele døgnet. Du skal fortsat betale i bus og metro. Tag en god lang tur gennem København og stå af og på S-toget, som I har lyst og behov for.

10. april: Søskendedag

Den 10. april er det mærkedagen ‘national søskende dag’. Har du eller dit barn søskende, er det en oplagt mulighed for at tage sig lidt ekstra af dem. F.eks. give dem et sødt kort, blomster eller en hjemmebagt kage.

11. april: Arne Alligator

Arne Alligator og junglevennerne kommer i biografen. Jeg tror ikke umiddelbart, det er noget for Alexander, men det er altså sjovt at se en film efter at have skrålet med på sangene rigtig mange gange.

11. april: Robot Dreams

Samme dag som Arne Alligator får filmen Robot Dreams præmiere. Den er tilladt for alle og skulle eftersigende også kunne ses af voksne.

14. april: Økodag

Midt i april er det den årlige Økodag, hvor øko-køerne kommer på græs. Jeg har endnu tilgode at opleve det, men det lyder hyggeligt og er en god mulighed for at få frisk luft på.

Læs også: Gode oplevelser med børn

20. april: Udbetaling af børnepenge

Dette kvartal udbetales børnepengene den 20. april. Måske har du noget spændende i kikkerten til dit børn. F.eks. termotøj, nye sko eller sommertøj. Hvis ikke er det oplagt at få lagt annoncer op på diverse platforme eller få booket en stand hos f.eks. Børneloppen. Der er god mulighed for at få solgt godt ud i dagene omkring udbetaling af børnepenge.

20.-21. april: Baby og Småbørnsmesse

Et par gange om året afholdes der Baby og Småbørnsmesse i Østerbrohuset. Jeg var selv afsted, da Alexander lå inde i min mave. Det er en rigtig god måde at få lidt prøver på og lige undersøge, hvad der findes af udstyr i den verden. Vigtigt lige at pointere at meget af det naturligvis ofte er mere nice to have end need to have.

20.-21. april: Copenhagen Sakura Festival

På Langelinje afholdes der Copenhagen Sakura Festival med forskellige japanske aktiviteter. Kirsebærblomsterne er bare så smukke på den tid af året.

25. april: Guldnæb

Filmen Guldnæb får præmiere. Den er tilladt fra 7 år. Den ser rigtig god ud, og det kunne godt være noget for os.

Er der noget af ovenstående, du har planer om at foretage dig i løbet af april? 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!