Ambassadør for Bloggers By Heart

I sidste uge fik jeg et telefonopkald fra Lise fra Bloggers By Heart, som “lige ville vende et forslag” med mig. Efter at have snakket lidt om løst og fast, spurgte Lise mig, om jeg havde lyst til at være ambassadør for Bloggers By Heart.

Oh, my! Sikke et spørgsmål. Der var selvfølgelig kun et rigtigt svar til det, og det blev et stort ja tak. Jeg føler mig enormt smigret og stolt over, at Lise og Katrine har valgt mig ud af så mange søde og dygtige bloggere. Jeg har været med hos Bloggers By Heart lige fra starten, og jeg har altid været glad for det. Jeg synes, det er et rart blognetværk. Der er plads til alle typer af bloggere, og det hele er meget gennemskueligt. Ingen skjult dagsorden.

Læs også: Torsdagshygge med Bloggers By Heart

At jeg er blevet ambassadør for Bloggers By Heart kommer som sådan ikke til at få nogen betydning for dig som læser. Jeg kommer muligvis til at omtale Bloggers By Heart noget mere, men ellers vil det stadig bare være mig og min blog og de “sædvanlige” blogindlæg.

Hvad er Bloggers By Heart?

Jeg har skrevet om Bloggers By Heart flere gange før, men her kommer en kort opsummering. Bloggers By Heart er et blognetværk for selvstændige WordPress.org bloggere. Og du kan altså kun være med, hvis du ikke er med i et andet blognetværk* ved siden af.

Læs også: Bloggers By Heart relancering på Schæffergården

Bloggers By Heart er stiftet af Katrine i sommeren 2016. Sidenhen er Lise kommet til. Hos Bloggers By Heart er der rart at være og højt til loftet. Du bestemmer selv over din blog, dit indhold og dine samarbejder. Og du behøver ikke have nogen “stor” blog for at være med. Både Katrine og Lise er selv bloggere, så de tænker som bloggere, hvilket jeg ikke har oplevet i andre blognetværk.

Hvad er Bloggers By Heart Premium?

Der er Bloggers By Heart, og så er der Bloggers By Heart Premium. Premium er kort og godt for dig, der er mere seriøst omkring din blog og gerne vil tage den til det næste niveau. Du får masser af god vejledning samt sparring til at komme videre. Her kommer fordelene ved et Bloggers By Heart medlemsskab.

Fordele

 • Profil på Bloggers By Hearts hjemmeside. Med link til din blog og sociale medier. Gælder også ikke-Premium.
 • Adgang til Bloggers By Hearts Facebook gruppe. Her er der mulighed for at netværke med ligesindede. Gælder også ikke-Premium.
 • Adgang til Bloggers By Heart Premium Facebook gruppe.
  Her er der mulighed for at netværke med ligesindede.
 • Promovering på Bloggers By Hearts officielle Facebook side.
  Gælder også ikke-Premium.
 • Fælles arbejdsdage. De finder sted mere eller mindre hver uge og primært i København. Her bliver der drøftet emner som SEO, gæsteblogging, nyhedsbreve m.v. Du behøver ikke deltage hver gang, og alle Premium medlemmer modtager et referat fra dagens møde.
 • Adgang til gode rabataftaler. Bloggers By Heart sørger for at skaffe gode rabataftaler til dig. Bl.a. på professionelle billeder, visitkort mv. Der kommer løbende nye rabataftaler til.
 • Gæsteblogging. Som Premium medlem har du mulighed for at gæsteblogge på Bloggers By Hearts hjemmeside.
 • Eksklusive bloggerevents plus en Premium juleafslutning. Ikke-Premium medlemmer har mulighed for at deltage mod betaling.
 • Promovering på Bloggers By Hearts Instagram samt mulighed for takeover.

Hvad koster et Premium medlemsskab?

Desværre er det ikke gratis at være medlem af Bloggers By Heart Premium. Men ved du hvad, det er der så meget, der ikke er her i livet. Og for to kopper take-away kaffe om måneden, kan du blive Premium medlem. Mere skal der ikke til. Pengene du betaler går direkte til videreudvikling af Bloggers By Heart, og jeg tvivler på, der er mange ører tilbage til Katrine og Lise bagefter. Penge der i øvrigt nok ville gå til husleje og ikke til dyre designertasker. Du kan tilmelde dig HER.

Early Bird pris

Den 1. februar blev Bloggers By Heart Premium lanceret, og hvis du tilmelder dig inden den 31. marts 2019, kan du spare penge. Normalt koster det 95kr. pr. mdr, men du kan blive medlem for 720kr. for 12 mdr. Det betyder, at du kan spare 420kr. på nuværende tidspunkt. Du kan tilmelde dig HER.

Hold dig endelig ikke tilbage, hvis du har nogen spørgsmål omkring Bloggers By Heart og Bloggers By Heart Premium.

* Eksempler på blognetværk er Bloggers Delight, Looklab og Nouw.


Dette blogindlæg indeholder reklamelinks samt ambassadørsamarbejde. Holdningerne er som altid mine egne.


6 Comments

 1. 26. marts 2019 / 15:03

  Tillykke med titlen 🙂 Jeg glæder mig til at læse endnu mere om Bloggers By Heart 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   28. marts 2019 / 09:12

   Tak, søde 🙂 Ih, det glæder mig 🙂

 2. Anne-Marie
  26. marts 2019 / 06:39

  Stort tillykke med den nye titel 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   28. marts 2019 / 09:12

   Mange tak 🙂

 3. Ida
  24. marts 2019 / 18:43

  Sejt. Stort tillykke 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   25. marts 2019 / 10:59

   Tusind tak, Ida 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!