En måneds bryllupsdag

Photo credit: Monica Hjelmslund. I dag er det præcis en måned siden, jeg sagde ja til min mand på Allerød Rådhus. 19.08.2017. Vildt at der allerede er gået en måned. Tiden går bare.

Der er flere, der har spurgt mig om, hvordan det føles at være gift. Og om det føles anderledes. Tjo, det vil jeg da gerne svare på. Altså, efter mere end 13 år som kærester, har jeg ikke været i tvivl om, at min mand elsker mig. Alligevel har jeg tit spurgt ham; “elsker du mig”. Og nu tænker jeg ligesom, at selvfølgelig gør han det. Han har jo giftet sig med mig, for pokker. Og vi skal have et barn sammen til jul. Selvfølgelig elsker han mig. Og selvom alting var godt som kærester, er alting bare endnu bedre som gift. Min kærlighed til min mand er blevet større. Det troede jeg faktisk ikke kunne ske. Min mands svar er dog, at det er helt det samme at være kærester som gift.

Læs også: Jeg er blevet gift

En måneds bryllupsdag

Ud over at jeg skal på arbejde i dag, som normalt, skal jeg også et smut til lægen. Det er tid til min 25 ugers snak, da jeg går ind i de 26 uger i morgen. En graviditet varer omkring de 40 uger, så jeg er over halvvejs på nuværende tidspunkt. I morgen hos lægen skal jeg have taget en blødprøve for at bestemme babyens blodtype. Jeg er nemlig selv rhesus b negativ, og det kan have betydning for mig. Især hvis jeg eventuelt skal have flere børn en dag. Det er ikke planen, men jeg vil gerne være på den sikre side.

Efter lægen er planen, at min mand og jeg skal fejre dagen med en tur i vores lokale biograf. Lynge Drive in Bio. Sådan et hyggeligt sted, hvor man kan have sin dyne med. Så kryds lige fingre for godt vejr ik’. Vi skal have en snasket burger og en stor pose bland-selv-slik. Nå ja, og så er planen, at vi skal se American Assassin. Traileren ser virkelig fed ud. Har du set filmen?

9 Comments

 1. Morten
  26. september 2017 / 11:58

  <3 Selvfølgelig elsker han dig!! <3

  • Lullumut
   Forfatter
   1. oktober 2017 / 17:57

   <3 Selvfølgelig gør han det - det er jeg aldrig i tvivl om! :-) <3

 2. Stine / Lille My
  20. september 2017 / 16:06

  Tillykke <3 SÅ fint billede.

  • Lullumut
   Forfatter
   22. september 2017 / 17:37

   Tusind tak, søde Stine 🙂 <3

 3. 20. september 2017 / 12:45

  Dejligt for Jer søde 🙂 Tillykke med dagen!
  Og jaaa, lyder godt med Drive-in bio, så nåede I det alligevel iår 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   22. september 2017 / 17:37

   Tusind tak! 🙂 Og stort tillykke med din fødselsdag forleden 🙂
   Vi var så heldige, at vi nåede at komme afsted 🙂 Det begyndte at regne, lige som der kom rulletekster 🙂

 4. Ida
  19. september 2017 / 14:09

  Det lyder som en hyggelig dag/aften, I har foran jer 🙂
  Og ja tiden går så stærkt 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   19. september 2017 / 18:18

   Ja, meget 🙂 Hvis bare vejret vil holde tørt..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!