Veronica Ferraro for Deichmann

I går blev endnu et design samarbejde mellem Deichmann og en blogger lanceret. Tilbage i foråret var det med svenske Caroline Blomst, og denne gang er det med italienske Veronica Ferraro, som har bloggen The Fashion Fruit.

Jeg fik muligheden for at se kollektionen og gramse lidt på de 10 par sko i går. Og de er altså alle ret lækre på hver deres måde. Skoene sælges eksklusivt gennem Deichmann’s webshop, og de blev sat til salg i går i et begrænset oplag. Derfor skal I også være hurtige, hvis I skal nå at klikke dem hjem. Priserne ligger på mellem 249kr. og 449kr. Priser selv studerende kan være med på. Find dem alle HER. De her leopard støvler, som ikke var der til fremvisningen i går, er i øvrigt på vej hjem til mig. Hold endelig ikke spørgsmål om kollektionen tilbage. Jeg forsøger gerne at svare på dem. Hvilke par er jeres favoritter?

Share:

15 Comments

 1. Pia Hansen
  13. oktober 2014 / 08:29

  nr 4 ser død lækre ud at gå i så det er mine favoritter hehe

  • Lullumut
   Forfatter
   13. oktober 2014 / 21:33

   De er også bare så fine 🙂 Og lidt seje med cut out detaljen 🙂

 2. 9. oktober 2014 / 14:35

  Ah det var rart et mærke med str. 42 endelig kunne lave nogen relativ pæne sko. Slipons med blonder er min favorit og de er lige blevet klikket hjem 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   9. oktober 2014 / 23:04

   Årh, hvor er jeg glad for at høre, at du har fundet dig en pæn sko 🙂 Er det virkelig så svært at finde pæne sko i str.42? Jeg bruger selv 40, og det synes jeg nemlig ikke er svært. Øv. Men så var det jo godt, du kiggede ind her 🙂

 3. 9. oktober 2014 / 07:57

  Jeg er ret lun på de flade blonde slippers 🙂 hvordan syntes du kvaliten var på dem? Og er sålen blød og smidig??

  • Lullumut
   Forfatter
   9. oktober 2014 / 23:06

   Den sko er også bare så pæn 🙂 Min nr. 2 favorit efter leoparden 🙂 Altså, det er en sko til 249kr, så du må ikke forvente dig alt for meget af den 🙂 Men jeg synes, at både sål og blonde virker til at være i en helt ok kvalitet 🙂 Ellers kig forbi hos Ida. Hun kommer nok snart til at skrive mere om dem. Men du skal nok ikke vente for længe med at bestille dem 🙂 Str. 37 er allerede udsolgt..

 4. Ida
  9. oktober 2014 / 06:21

  Jeg synes virkelig godt om kollektionen. Der er noget til enhver smag 🙂
  Mine favoritter er dem på billede 2 og 6 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   9. oktober 2014 / 23:07

   Lige netop, der er en sko for alle 🙂
   Glæder mig til at se dig worke dem 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   9. oktober 2014 / 23:07

   Helt enig! 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   8. oktober 2014 / 22:50

   Hvor skægt, for jeg tænkte rent faktisk på dig, da jeg så dem 🙂 Lige din stil! 🙂

 5. Emillia M.
  8. oktober 2014 / 21:42

  Sko nummer tre … Hvor lækker er den? Jeg er ganske enkelt forelsket, men også på det strammeste budget, så der må ikke snige sig nogen fejlkøb ind … 🙁 Dem savner jeg. Så… Hvordan føles de? Tror vi de vil smadre fødderne på mere eller mindre en måned? Giv mig de detaljer du kan! 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   8. oktober 2014 / 22:49

   De er også flotte og bestemt lækre 🙂 Jeg er ikke sikker på, om jeg forstår dit spørgsmål helt korrekt. Men det er ikke en støvle i læder til den pris, så du må jo vurdere, hvad dine fødder er til 🙂 Og så er det en mega killer hæl. Jeg kan ikke selv have sådan en støvle på, da jeg har en meget stor knyst på den ene fod. Men pæne er de godt nok 🙂 Jeg har ikke prøvet nogen af skoene på, da de kun var der i én størrelse af hver. Så lige der er jeg ikke til meget hjælp, desværre..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!