Ugens op og ned – Uge 25

Ugens op og ned – Uge 25
Ninas Naturcafé

Uge 25 er netop overstået, og vi byder velkommen til uge 26, som er den sidste uge i juni måned. Bare lige hvis du altså skulle være i tvivl, haha. Lige om lidt står den på juli og officiel sommer og sommerferie for de fleste. Jeg holder selv ferie en enkelt uge i juli, men jeg regner dog med at holde skansen her på bloggen. I hvert fald med ugens op og ned indlæg. De er voldsomt populære. Nå, hvordan var din uge 25? Fed? Trist? Broget?

OP: Jeg fik hygget med min mor. Det er yderst sjældent, vi er alene sammen bare os to, efter jeg er blevet mor. Jeg havde inviteret hende på Ninas Naturcafé i Allerød i Nordsjælland. Det var hendes mors dags gave, og hun havde længe gerne ville opleve stedet. Det var jo win win for os begge med sådan en oplevelse, haha.

OP: En eftermiddag var jeg inviteret forbi et PR bureau, hvor jeg måtte vælge sko ud fra deres kollektionsprøver. De havde kun str. 39 og 40, og jeg bruger ca. 40, så det var helt perfekt. Fik fem par virkelig flotte sko. Herunder et par røde heels og et par leopard-sneakers.

NED: Jeg var til den tre-årige screening for livmoderhalskræft hos min læge. Det var faktisk ikke så slemt igen, men jeg var ekstremt nervøs, fordi jeg havde en meget ubehagelig oplevelse, første gang jeg fik det gjort. Heldigvis var den nuværende læge sød og nænsom. Havde lyst til at give hende et kram.

Læs eller genlæs: Ugens op og ned – Uge 24

OP: Jeg begyndte på Bloggers By Hearts Stories By Heart Instagram workshop. Her er jeg i gang med at lære at bruge Instagram Story over en periode på 30 dage. Det er mega spændende og brugbart. Hvis du ønsker at deltage på næste runde til oktober, kan du tilmelde dig her.

OP: Sankt Hans hygge. Jeg går ikke så meget op i Sankt Hans, men jeg kan godt lide at spise god mad og se på bål. Det er lidt lige som nytårsaften, hvor vi spiser og spiser, indtil klokken slår 12. For første gang i flere år var jeg bare alene med min mand, og ja vores søn. Vi grillede pølser og spiste hotdogs, og kl.20 så vi bål i baghaven sammen med vores naboer. Hyggeligt og afslappet.

OP: Yay, vi fik endelig købt sandaler til den lille gut. Vi endte med et par pæne Bundgaard sandaler hos Skoringen i Sillebroen. Det er åbenbart et mærke, der er god til lidt bredere fødder, så det mærke vil jeg holde øje med fremover. Og tippet er hermed givet videre.

NED: Prisen for sandalerne. Og så snakker vi ikke mere om det.

OP: Vores søndag blev, bortset fra Sankt Hans, brugt på en hel del praktiske ting. Vi fik bl.a. renset tagrende, slået græs, klippet nogle grene, fjernet ukrudt mv. Det er altid dejligt at få noget produktivt ud af weekenden.

OP: Lørdag havde jeg inviteret min mand på Herslev Bryghus i Roskilde, som en fars dags gave. Han kan godt lide øl, og ja, jeg trængte til, at vi skulle på en lille tur som familie. Vi fik lidt koldt at drikke samt sandwich og is og trillede en tur med barnevognen og en snorkende basse.


Dette blogindlæg indeholder reklame for Bloggers By Heart, som jeg er ambassadør for.


Gem

2 Comments

 1. 25. juni 2019 / 14:32

  Dejlig liste med gode “op’ere” 🙂

  … og vi kan hurtigt blive enige om prisen på børnesko er helt hen i vejret!

  • Lullumut
   Forfatter
   26. juni 2019 / 09:59

   Ja, nogle gange har man lov til at være heldig, haha 🙂 Håber også du havde en god uge.
   Ej, men det er helt vildt. Nu fik vi god vejledning i at finde den rigtige størrelse og pasform. Men næste gang skal vi kigge lidt mere kritisk. Jeg vil bare helst ikke have ham i brugte sko, og de skal også gerne være i læder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!