Ugens op og ned – Uge 24

Ugens op og ned – Uge 24

Endnu en uge er gået. Nemlig uge 24. Hvad har du oplevet af op og ned i den forgangne uge?

OP: Vi fik lov til at nyde 2. pinsedag. De af os der ikke skulle arbejde i hvert fald. Jeg brugte dagen på at slappe af sammen med min lille familie oven på lørdagens bryllup.

NED: Min søn kan selv åbne hoveddøren indefra, når der ikke er låst. Ej, men hvornår blev han lige så stor. Heldigvis skal den åbnes med en nøgle, som aldrig sidder i døren, så det er bare med at huske at få låst, så snart vi er kommet ind.

OP: Min mor havde inviteret på flæskesteg. Det var mega godt. Min mor laver verdens bedste flæskesteg, og vi fik rester med hjem til at lave flæskestegs-sandwich af dagen efter.

NED: Min veninde og jeg var inviteret til et spændende picnic bloggerevent i Frederiksberg Have i lørdags. Det blev desværre aflyst pga. regn.

OP: Heldigvis inviterede Ida i stedet til byg-selv frokost hjemme hos hende med ristet rugbrød, æg, avokado, hytteost og grøntsager. Det var lækkert, og vi fik både spist og snakket.

NED: Jeg havde så ondt i min krop i flere dage efter lørdagens bryllup. Jeg havde nemlig en fest på dansegulvet, haha.

Læs eller genlæs: Ugens op og ned – Uge 23

OP: Som jeg skrev om sidst, var vores toilet på vores badeværelse gået i stykker. Min seje mand fik det lavet efter en snak med sin far og lidt videoer på YouTube. Det tog en del timer, men vi kunne slippe med reservedele for 400kr. Jeg er godt nok stolt af ham. Da vi flyttede sammen i 2006, kunne han dårligt slå et søm i væggen.

NED: Fredag afsluttede jeg min fire ugers virksomhedspraktik hos Media By Heart, som står bag Bloggers By Heart. Øv, det var virkelig ærgerligt, jeg ikke kunne få lov til at fortsætte der.

OP: Til gengæld har jeg aftalt med Katrine og Lise fra Bloggers By Heart, at jeg fortsætter hos dem, bare som frivillig. Jeg kommer til at hjælpe dem, når jeg har tid og overskud, og så bliver vi enige om, hvad de har brug for.

NED: De første afslag på mine ansøgninger er kommet, siden jeg blev ledig 1. maj. Jeg har også sendt ansøgninger før 1. maj, men dem havde jeg fået respons på inden. Vildt at nogle virksomheder stadig ikke har svaret mig siden 1. maj.

OP: Arbejdsdag med naboerne. Bare fordi jeg hellere vil lave noget andet med min familie. Det er heldigvis kun tre timer, og det er virkelig rart at få minglet lidt med dem. Vi sluttede endda af med pizza og sodavand.


Dette blogindlæg indeholder reklame for Bloggers By Heart, som jeg er ambassadør for.


2 Comments

 1. Ida
  22. juni 2019 / 18:50

  Det var så dejligt at se dig. Men ja ærgerligt med frokost. Måske de gør det en anden dag? 🙂 <3

  • Lullumut
   Forfatter
   22. juni 2019 / 21:18

   I lige måde. Ja, det var i hvert fald planen, de ville finde en ny dato 🙂 Men det bliver sikkert først efter sommerferien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!