TIP: Ekstra god rabat på Margit Brandt

Jeg bliver virkelig nødt til at tippe jer om, at Lagersalg.nu holder op med at forhandle Margit Brandt, og derfor er der endnu bedre besparelser på mærket. Jeg har selv denne lækre cardigan derfra, som jeg modtog fra dem sidste måned. Den bliver flittigt brugt. Hvis jeg skal udvælge nogle favoritter, må det være denne trenchcoat, som også findes i sandfarvet, samt denne mega fede jakke. Hvis ikke det var fordi, jeg snart er på vej til Zara-land, så ville jeg shoppe lidt med det samme, for Margit Brandt tøjet er af høj kvalitet og lækre styles. Jeg må kigge derind igen, når jeg vender snuden hjem. Skal I have noget derfra? Hvis I køber for min. 299kr. hos Lagersalg.nu, skal I endelig huske at skrive “MB” i kommentarfeltet, for så får I nemlig gratis fragt (fratrækkes manuelt efter bestilling). Det gælder t.o.m. i morgen. Altså den fri fragt. Nu vil jeg tøffe mod lufthavnen, ciao chicas!

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

4 Comments

 1. STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP
  17. oktober 2013 / 10:30

  Den er godt nok fin 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   20. oktober 2013 / 19:04

   Jeg er også meget glad for den 🙂

 2. Karina
  17. oktober 2013 / 10:16

  Tak for tippet 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   20. oktober 2013 / 19:04

   Velbekommen, jeg håber, du finder noget godt der 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!