Tanker

tankerAlt godt kommer til den, der venter. Er det ikke sådan, man siger. Jeg har været mere stille end sædvanligt her i 2015. Det skyldes både, at jeg har rigeligt at se til men også det der med at fylde 30 år næste år. Det sætter altså gang i tankerne.

De sidste par uger har min kæreste og jeg haft besøg af ejendomsmæglere, som har vurderet vores lejlighed. Og det er gået godt. De har begge sagt, at det er en pæn, velholdt og lys lejlighed, og de har vurderet den til mere, end vi har turde håbe på. Nu mangler vi at få besøg af en tredje ejendomsmægler, som vi krydser fingre for er lige så positiv, og så skal vi have et møde med vores bankrådgiver. Shit, det er spændende.

Vi har på ingen måde travlt med at komme ud af vores lejlighed, for vi er faktisk glade for at bo her. Langt hen ad vejen i hvert fald. Og så skal vi selvfølgelig også finde ud af, hvor vi skal hen. Jeg har absolut ingen præferencer for postnummeret, så længe det er i nærheden af Storkøbenhavn. Mest af alt drømmer jeg om et lille hus eller rækkehus, hvor vi kan blive boende i mange år frem. Nu må vi se, hvad der bliver råd til. Tankerne er mange, og de summer i mit hovede.

Share:

2 Comments

  • Lullumut
   Forfatter
   24. februar 2015 / 17:03

   Ja, helt vildt! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!