Smukke ure der ikke koster det hvide ud af øjnene

Efter at være flyttet i hus sidste år har jeg virkelig nedprioteret at købe ting til mig selv. Det er sådan set ikke bevidst, men jeg er bare på konstant udkig efter fede og funktionelle møbler og lækkert nips til mit hus. At gå fra 47 til 100 kvm kræver pludselig lidt ekstra ting. Faktisk tror jeg aldrig, jeg har browset så efter efter boligtilbehør før.

Hver morgen når jeg står foran mit tøj og mine accessories tager jeg mig selv i at tænke, at jeg virkelig godt kunne trænge til en seriøs opgradering på den front. Nuvel, jeg købte en Adax taske i februar, men den er lidt svær at rende rundt med på arbejde, høhø. Mine kollegaer ville nok glo lidt efter mig. Jeg vil ikke bare købe for at købe. Jeg vil opgradere min garderobe langsomt med lækre, klassiske ting. Det første sted jeg vil kigge er efter et lækkert ur.

I sommeren 2014 købte jeg det fineste ur fra Marc by Marc Jacobs i New York. Det er sort med guld, og valget stod mellem Marc by Marc Jacobs og Michael Kors. Derfor har jeg besluttet mig for, at mit næste ur skal være fra Michael Kors. Jeg har hørt så meget godt om hans ure, så nu skal det være. Og da jeg jo er så glad for mit ur i sort og guld, vil jeg gerne have et i samme stil.

I første omgang har jeg kigget efter ure hos Urkompagniet.dk. Dem kan jeg huske at have læst en hel del godt om. Når jeg nu ikke kan tage til New York og købe billigere ure, må jeg købe dem herhjemme, ik. Jeg synes sådan set, at priserne er rigtig okay. De tre jeg har fundet her koster mellem 1.695kr. og 2.395kr. Det er ikke småpenge, men jeg tror aldrig, jeg kommer til at betale mere for et ur. Jeg kan slet ikke sætte mig ind at skulle købe f.eks. et Rolex ur. Så pæne er de da virkelig heller ikke. Anyway, kan du lide de ure, jeg har udset mig? Og har du nogen erfaring med ure fra Michael Kors? Det første til venstre ligner ret meget det, jeg har i forvejen, og det i midten er måske lige en tand for feminint til mig. Jeg tror, jeg hopper på det til højre. Det er klassisk og elegant og tilmed det billigste af de tre ure. Win win. Så skal jeg lige have hørt min søde kæreste, om han vil give et tilskud. Kan jo være jeg er heldig.

Share:

2 Comments

 1. StyleStories
  16. marts 2016 / 21:31

  Jeg er ikke så meget lige til de sorte der, men jeg er superglad for det fra Michael Kors, som jeg fik i julegave, det er rigtig pænt og lækkert, så kan sagtens anbefale dem. Det er ret tungt, men det tænkte jeg kun over, før jeg begyndte at bruge det. Man mærker det ikke, når man har det på. Jeg kan dog ikke finde ud af at stille datoen på det, så er to dage bagud! Hihi, jeg må lige en tur i Magasin eller lignende og spørge snart 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   18. marts 2016 / 15:16

   Årh, jeg er vild med sorte ure 🙂 Dejligt at høre du er glad for dit ur fra M.K. 🙂 Kan godt huske det. Det er også flot. Jeg har desværre lidt “skrøbelige” håndled, så det skal veje mindst muligt 🙂 Ej, haha. Håber du får det indstillet snart. Måske via YouTube?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!