Rabatkode til Billigvoks.dk

Så blev det sørme tirsdag. Det er der som sådan ikke noget særligt spændende ved. Jeg flottede mig og mødte på job kl.7 i morges, og det kan jeg så mærke nu. Haha. Jeg er og bliver et B menneske, selvom det nu er dejligt at få noget ud af morgenen.

Nå, men indlægget skal selvfølgelig handle om en rabatkode. Jeg har endnu engang fået muligheden for at tilbyde jer 10% rabat på alle køb hos Billigvoks.dk resten af februar. Hvem kan ikke bruge sådan en rabatkode. Her kommer et udpluk af mine egne favoritter; Essie, OPI, Sexy Hair, Tangle Teezer samt EOS. I skal blot indtaste rabatkoden “Lullumut” i webshoppen, og jeg får ikke noget ud af det. Happy shopping!

Share:

2 Comments

 1. 21. februar 2014 / 00:46

  Det skulle man jo næsten benytte til at få nogen flotte nye forårs farver hjem til neglene 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   22. februar 2014 / 18:00

   Det lyder som en god idé 🙂 Happy shopping 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!