Rabatkode, EOS og ChapStick

Piger, husk nu endelig, at rabatkoden “Lullumut” på 10% rabat til Billigvoks.dk gælder t.o.m. kl.24 i aften. Jeg er selv vældig glad for at shoppe hos dem, for de er så meget mere end billig voks. Kan huske da jeg første gang hørte om webshoppen for efterhånden 4 år siden, hvor jeg slet ikke kunne forholde mig til navnet. Det kan jeg i dag, for de sælger så meget lækkert dullegrej.

Her i sidste uge fik jeg tilsendt lidt produkter fra dem, som jeg vil kommentere på. Læbepomaden og barberskummen har jeg skrevet om før, og jeg vil blot lige illustrere, hvor mange produkter EOS rent faktisk laver. Især læbepomaden er jeg kæmpe fan af og bruger næsten ikke andre.

Den store beholder med pumpe er en håndcreme og body lotion i en. Det er smart. Og så er der ingen undskyldning for ikke at tage håndcreme på de tørre hænder, når der er en smart pumpe til. Det er en let creme, som fugter udemærket, og så dufter den helt fantastisk af agurk. Den hedder Refresh og koster 93kr. HER. Den lille lyserøde tube er en håndcreme, og den er så cute at kigge på. Den kan endda være i en clutch til byturen. Denne håndcreme er en lille smule federe end den anden og dufter sødere. Den hedder Berry Blossom og koster 69kr. HER.

Jeg fik også tilsendt en ChapStick læbepomade med hindbær. Ja, det er vist tid til at forsøge mig med noget andet end EOS. Og jeg er positivt overrasket. Det er en meget lille fætter, men så koster den altså også kun 25kr. Den dufter og smager godt, samtidig med at den fugter og har solfaktor 15 i sig. Find den HER. Nu får jeg helt lyst til at prøve alle varianterne, haha.

Produkterne er modtaget som gave

Share:

4 Comments

  • Lullumut
   Forfatter
   2. marts 2014 / 14:22

   Det synes jeg helt sikkert, du skal forsøge dig med 🙂

 1. Caroline
  28. februar 2014 / 12:54

  Hvor er det lækkert!

  • Lullumut
   Forfatter
   1. marts 2014 / 10:24

   EOS laver rigtig gode ting 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!