Pigepakken – Velvære til den tid på måneden

Pigepakken er et forholdsvist nyt koncept, som jeg synes er rigtig smart og hyggeligt på samme tid, og derfor vil jeg gerne anmelde det for jer her på bloggen. Bemærk at min anmeldelse er subjektiv.

De fleste af jer kender måske allerede nogle af de andre abonnements bokse med skønheds produkter. Der hvor Pigepakken skiller sig ud er, at den udelukkende er med til at forsøde piger og kvinders tilværelse i en menstruations periode. Ja, det er måske et lidt flovt område for nogle, men det behøver det ikke at være. Det er jo en naturlig del af kroppen. Pigepakken følger ens menstruations cyklus. Dvs. at hvis man er tilmeldt Pigepakken som abonnent, vil pakken dukke op hver måned 3-5 dage inden ens menstruations periode. Denne periode går man ind og sætter, når man tilmelder sig som abonnent.

Pakken er yderst diskret og super hyggelig at pakke ud. Den indeholder en separat æske med forudbestemte bind, trusseindlæg og tamponer. Ca. hvad der bruges i en menstruations periode. Ellers er der mulighed for at tilkøbe ekstra. Derudover indeholder pakken lidt forskellige skønheds produkter og snacks. Dette vil variere fra måned til måned men være ens for alle abonnenter.

Jeg synes selv, denne pakke er utrolig smart, fordi jeg er dårlig til at huske at købe bind. Jeg ender næsten hver måned med at panik købe dem, fordi jeg kun har et par stykker i tasken. Og det kan hurtigt blive enten en dyr affære eller en kedelig en, fordi jeg ikke får købt favoritterne. Så jeg vil elske at få dem med posten i stedet. Derudover er jeg ofte lidt sølle og har lidt ondt af mig selv i sådan en menstruations periode, og så er det jo rart at have lidt at forsøde perioden med, uden at jeg skal gå ud ad døren med fedtet hår, oppustet mave og store trusser. I øvrigt synes jeg, at pakken er lige så velegnet for piger på 14 år som kvinder på 35 år.

December pakken indeholder følgende:

 • En udførlig oversigt over pakkens indhold med beskrivelse, antal og billeder
 • 25 stk. valgfrie bind, trusseindlæg og tamponer samt informations kort over medsendte
 • Juhldal Face & Body Oil, 50 ml.
 • Ole Henriksen Clarifying Body Wash, 59 ml.
 • Annemarie Börlind Vital Cream Mask og Moisturizing Cream Mask, 2 ml.
 • Guf fra Lakrids By Johan Bulöw, Mathez, Haribo m.fl.
 • Te fra T Town, Nute og Pukka te

Eksempler på hvad der kan købes ud over selve pakken:

 • Bind, trusseindlæg og tamponer
 • Intimsæbe
 • Prævention
 • Barbergrej
 • Hjemmetest
 • Smertestillende

Prisen for denne pakke er 139kr. inkl. fragt. Der er ingen bindings periode. Tilkøbes der ekstra til pakken, vil prisen naturligvis stige tilsvarende. Se mulighederne for tilkøb HER. Jeg synes, prisen er helt ok taget i betragtning af alt det arbejde der ligger bag ved udvælgelsen af produkter, pakning samt individuelle produkt tilpasninger.

Hvad synes I om Pigepakken, og overvejer I at blive abonnenter? Jeg kan afsløre, at jeg allerede har besluttet mig for at tilmelde mig januar pakken og de fremtidige pakker. Det skal der bare være plads til i mit budget. I kan tilmelde jer HER.

Pakken er modtaget som gave, men holdningerne er mine egne

Share:

7 Comments

 1. Alexia Dahl
  3. december 2014 / 17:54

  Jeg synes ideen er ganske god – MEN nu er kvinders behov jo ret forskellige og nogen har måske brug for mere andre måske mindre, og det gør at jeg ikke synes pakken er attraktiv og faktisk bliver alt for dyr.

  Gav man muligheden for at vælge mindre, ville det nok være lidt mere interessant, ideen er jo god så måske bliver der flere “pakker” at vælge imellem på et tidspunkt 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   3. december 2014 / 21:57

   Det er rigtigt, vi har alle forskellige behov. Og det antal bind etc. på 25 stk. er selvfølgelig et gennemsnitligt forbrug. Men jeg vil klart fortrække 5 for meget end 5 for lidt 🙂 139kr. er selvfølgelig også en slags penge, men jeg fornemmer, der ligger en god portion arbejde bag ved pakken 🙂
   Du har ret. Der er helt sikkert mulighed for udvikling med flere forskellige pakker. Måske også en budget pakke og en luksus pakke 🙂 Jeg tror dog, det bliver svært med en pakke med f.eks. 15 bind etc. i. Hvad skal den så koste, før du vil købe den?

 2. 3. december 2014 / 17:12

  Ej hvor er det en fin idé – kunne være det skulle prøves! 🙂 Har så mange smerter den tid på måneden, så kunne da være lækkert med en lille pakke til at gøre det lidt bedre 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   3. december 2014 / 21:51

   Det er helt vildt fint fundet på 🙂 Vil klart anbefale dig at prøve boksen. Evt. bare en enkelt gang, men pas på, jeg tror, man bliver addicted 😉 Ja, der har vi kvinder ikke været heldige 😉

 3. Ida
  3. december 2014 / 17:04

  Jeg har først hørt om det gennem dig. Og jeg kan så godt lide ideen 🙂 Og elsker at tampongerne lige rækker til en omgang menstruation 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   3. december 2014 / 21:49

   Det er så fin en idé 🙂 Ja, det er selvfølgelig lidt efter behov, men det er de færreste, der bruger flere end disse 🙂 Og jeg bruger f.eks. ikke tamponer, og kan så nøjes kun med bind 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!