Nyt i min Deborah Lippmann neglelaksamling

Det er højhellig Kr. Himmelfartsdag i dag, og jeg er gået på weekend. I morgen er en tvungen fridag, som jeg bliver trukket for. Det er jeg ikke er fan af, men jeg er sikker på, jeg nok skal nyde dagen alligevel. Den skal i hvert fald indeholde en omgang Zumba, som jeg nyder på mine fredage, og så skal jeg have lavet en masse praktiske ting.

Egentlig vil jeg bare lige vise jer to nye neglelakke i min neglelaksamling. De er begge to fra Deborah Lippmann, så nu har jeg fire fine slags. I forvejen havde jeg den røde Girls Just Want To Have Fun, som jeg viste på, og den sorte med glimmer, Cleopatra In New York. Den ene nye er den grålige Moon Rendezvous, og den anden er den lilla med glimmer, Do The Mermaid. De er begge alt for smukke og perfekte her til sommeren. Jeg viser dem på senere.

Nu må jeg hellere gøre mig klar og komme ud ad døren, for jeg skal mødes med en veninde og hendes nye taske til frokost. Ved ikke hvem jeg glæder mig mest til at hilse på, haha.

Share:

5 Comments

 1. 14. maj 2015 / 22:45

  Skønne farver – glade negle gør bare glad 😉

  /Linda

  • Lullumut
   Forfatter
   16. maj 2015 / 10:38

   De er bare så smukke, og vi kvinder bliver lige en tand smukkere med lidt lækker neglelak på 🙂

 2. Ida
  14. maj 2015 / 17:47

  Hahaha håber at det var mig som var bedst at se 😀 Men tasken var også glad for endelig at hilsen på dig 🙂
  Tak for dig og glæder mig til at se dig i gen SNART!!! <3

  • Lullumut
   Forfatter
   14. maj 2015 / 22:12

   Oh yes, det var det 🙂 Haha, jeg kunne altså ikke lade være 🙂 Men den er godt nok fin 🙂
   Ilm, ses lige snart igen 🙂 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!