Nye limited edition lip butters fra NIVEA

Lige for tiden er det en af disse læbepomader, eller lip butters, jeg ynder at have på mine læber. Jeg har tidligere skrevet om den originale NIVEA lip butter, og min anmeldelse kan I læse HER. Siden da er der kommet to nye varianter; en med kokos og en med kakao. Mm, lige nogle varianter efter min næse. Især her til sommer. Jeg tænker i hvert fald bikini, pool og palmer.

Læbepomadens konsistens er stadig blød og lækker og fugter mine læber. Læberne holder sig fugtede i mange timer, fordi produkterne indeholder mandelolie og sheasmør. Bonus ved de nye varianter er, at de dufter svagt af henholdsvis kokos og kakao. Det er ikke nogen markant duft, men den er der, og det er lige nok til at have lyst til at komme den på læberne lidt oftere end ellers. Jeg vil også vove at påstå, at min kæreste er lidt mere gavmild med kys, haha. Jeg er stadig glad for den lille bøtte, som både er fin at kigge på, nem at have med og samtidig hygiejnisk. Jeg elsker, at den er bred nok til, at jeg kan undgå at stikke mine fingre ned i.

Prisen er tilmed god. En lip butter fra NIVEA koster 29,95kr, og det kan alle være med på. Lige nu er der endda tilbud på dem hos Matas til 24,95kr. Find dem HER. Bemærk at varianterne med kokos og kakao er limited editions og kun til salg denne sommer i en begrænset mængde. Fik jeg sagt, at der også findes varianterne vanilje, karamel, blåbær og hindbær. Har I prøvet NIVEA’s lip butters, eller er de på ønskelisten? Jeg bruger en app på min telefon, hvor jeg altid noterer ned, hvis jeg har set et produkt, jeg skal have prøvet i nærmeste fremtid. Så husker jeg at kigge efter dem, når jeg er i Matas eller kigger rundt i webshops.

Produkterne er modtaget som gave, men holdningerne er mine egne

Share:

4 Comments

 1. Ida
  9. maj 2015 / 09:23

  Jeg har kun prøvet dem med vanilje, blåbær og hindbær og de er gode. Tror at kokos og chokolade bliver lidt for meget for mig. Men er sikker på at de vil være et kæmpe hit hos mange andre 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   9. maj 2015 / 10:48

   Det er lige dem, jeg ikke har prøvet 🙂 Du skal prøve de her. De er slet ikke så voldsomme i duften. Jeg vil tro, de dufter som den med vanilje – med en anden duft naturligvis 🙂

 2. Liselotte / Everyday Couture
  8. maj 2015 / 10:57

  Elsker Niveas produkter og dem her er jeg også helt vild med 😀

  / Liselotte

  • Lullumut
   Forfatter
   9. maj 2015 / 10:47

   NIVEA laver generelt rigtig gode produkter til rigtig gode priser 🙂 Fedt du også er vild med de her 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!