Nu står den på kaffedetox

Jeg har egentlig aldrig været den store kaffedrikker. Da jeg begyndte på mit første fuldtidsjob tilbage for otte år siden, begyndte jeg at drikke kaffe. Jeg var en smule træt om morgenen, og da mine kollegaer bællede kaffe for at komme igennem dagen, begyndte jeg også på det. I dag kan jeg sagtens drikke fire kopper kaffe mellem kl.8 og kl.16 på en normal arbejdsdag. Det duer jo ikke rigtigt. Altså, sort kaffe skulle være godt, men når jeg tager mig en latte, dog uden sukker men med mælkepulver, løber kalorierne op. Derfor siger jeg stop, og nu står den på kaffedetox.

Når jeg har ferie og ikke er på arbejde, har jeg ikke problemer med at holde mig fra kaffe. Også selvom jeg laver noget og bliver træt. Jeg kan fint holde tre ugers sommerferie og nøjes med en eller måske slet ingen kopper kaffe. Tankevækkende. Inden jeg gik på ferie i fredags forsøgte jeg at holde mig fra kaffen, og jeg gik faktisk fire arbejdsdage uden kaffe. Ret godt gået. Det kan lade sig gøre, og automatkaffen var ikke ret spændende efterfølgende.

I stedet vil jeg drikke mere te

En ting er ikke at drikke mere kaffe. Men jeg skal jo gerne drikke noget andet i stedet for at få væske og for at holde energien oppe. Jeg kan godt drikke et par glas vand om dagen, men det giver mig ikke energi, og derfor vil jeg drikke mere te. På min arbejdsplads er jeg ret heldig. For jeg drikker ikke alle typer af te, og derfor skal jeg bare sige, hvad jeg gerne vil have bestilt hjem. Jeg kan især godt lide økologisk te fra Pukka te. For mig er Pukka te et velkendt mærke, som jeg aldrig går galt i byen med. Der er mange forskellige smagsvarianter efter humør, og så er det naturligvis økologisk te. Pukka æskerne er da også virkelig smukke.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!