November i billeder

I december haltede bloggen stadig efter, og derfor nåede mit ‘måneden i billeder’ ikke på bloggen. Men det kommer online nu, og efter en status på december er jeg klar til en status på 2015. Første del af november var egentlig nogenlunde rolig. Jeg gik på job, tog til et blogevent og pakkede resten af lejligheden ned. Resten af måneden var en god blanding af kaotisk, god og trist på samme tid. Det var en rigtig rutsjebanetur. Sorg og nye rutiner var på tapetet.

Jeg var til det hyggeligste bloggerevent hos The Body Shop. Udover at kigge på lækre produkter var der også mulighed for at blande sin egen slikpose. Det er altså farligt for en sukkernarkoman som mig, haha.

En fredag aften var jeg med mine forældre og storesøster i biografen for at se den seneste James Bond film. Inden det spiste vi lækker pasta med pesto, ost og pinjekerner på Café Sisko i Bagsværd.

Min kæreste og jeg fik nøglen til vores nye hus. Det var en stor dag. Dagen efter havde han fødselsdag, og han blev fejret på stuegulvet med pizzaer på en papkasse sammen med hans bedste ven og dennes lille søn. Så rar og afslappende en aften. Og en god indvielse af huset. Jeg følte mig allerede meget hjemme fra den dag.

Den første weekend fik jeg uventet besøg i huset af min kærestes søster, svoger og niece. De havde en picnickurv med lækkerier med til os. Mega hyggeligt. Den slags vil jeg gerne blive meget bedre til; altså hjemmebag og rare overraskelser.

Det var også i den første weekend, jeg begyndte at indrette mit walk-in closet. Hvilken fantastisk opfindelse. Min kæreste malede, og jeg satte sko på plads. He’s a keeper! <3

Jeg holdt en uges ferie fra mit arbejde for at få gjort huset i stand, hvilket dog slet ikke var nødvendigt. Der var simpelthen så pænt, og min kæreste kunne nøjes med at male 4-5 vægge i forskellige rum. Jeg var i huset hver dag og nød bl.a. en kop kaffe til min nye yndlingsudsigt.

Normalt kan jeg ikke deltage i bloggerevents midt på dagen pga. job, men det kunne fint passes ind i min ferie. Jeg var forbi Magasin på Kongens Nytorv til åbningen af deres nye Active Wear afdeling. Timm Vladimir berettede om sine mange rejser, om at nyde naturen og om at stresse ned. Det var meget inspirerende og går godt i hånd med det sted, jeg selv er flyttet hen. Jeg nød også lækker morgenmad fra GRØD. Bliver nødt til at lave noget mere grød selv. Elsker det. Her er det med dulche de leche (karamelsauce), frisk æble og ristede mandler.

Jeg modtog en lækker velkomstgave fra et PR bureau; en kasse med lækre hudplejeprodukter fra Avivir, som er økologisk, uden parabener og med aloe vera. Jeg er blevet meget glad for både deres skin wash og håndcreme, som jeg lige pt. bruger dagligt. Jeg håber på snarest at kunne have en anmeldelse klar til jer.

Lørdag den 21. november sagde jeg pænt farvel til min gamle lejlighed og flyttede med hjælp fra de dejligste mennesker (Tak til jer!) ind i mit nye hjem. To dage inden sov min svigermor ind. Det har især taget hårdt på min kæreste. Det er stadig hårdt, men det hjalp at beskæftige sig med en flytning imens. IKEA Omar reolen fik for en meget kort stund plads i mit soveværelse.

Det sekund flytningen var overstået, og hele flytteholdet satte tænderne i flyttepizzaer, begyndte det at sne. Perfekt timing. Således vågnede jeg den allerførste nat i huset til dette smukke syn.Reklame

Indlægget kan indeholde sponsorerede elementer. Holdningerne er som altid mine egne.

Share:

2 Comments

 1. Ida
  11. januar 2016 / 06:54

  Det er så godt det billede af dig, med nøglerne 🙂 og hvor var det bare god timing med færdig flytningen inden sneen kom 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   11. januar 2016 / 17:35

   Tak! 🙂 Ja, det var utroligt heldigt. Tør slet ikke tænke på, hvordan det havde set ud, hvis vi havde valgt at flytte søndag i stedet for lørdag 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!