Mit nye arbejde i møbelbranchen

Som jeg nævnte i gårsdagens blogindlæg, har jeg fået nyt arbejde. Jeg havde været på min tidligere arbejdsplads i fem år og havde længe tænkt, at jeg skulle videre. Men jeg var ikke på egentlig jobjagt, da jeg helt tilfældigt faldt over stillingen på LinkedIn tilbage i marts. Jeg syntes, det lød som en spændende virksomhed og stilling, og omkring påske sendte jeg min ansøgning og CV afsted.

I maj havde jeg først et Skype møde og derefter en personlig samtale. Til samtalen vidste jeg, at jeg var gravid, så jeg sagde det til min måske kommende chef. Det følte jeg, var det eneste rigtige at gøre, men det var også et sats. Og desuden havde jeg jo allerede et arbejde. Heldigvis ringede de tilbage efter to ugers tid og ville gerne ansætte mig. Jeg blev så glad, og stolt. Det kan godt betale sig at være ærlig.

Læs ogsåDe sidste par uger på godt og ondt

Mit nye arbejde i møbelbranchen

Mandag for to uger siden startede jeg så på mit nye arbejde. Hovedkontoret ligger i Jylland mellem Kolding og Esbjerg. Så her mødte jeg op mandag morgen, og onsdag aften var jeg hjemme igen. Det var en rigtig god måde at få hilst på alle mine kollegaer på. Til daglig sidder jeg på kontoret i Storkøbenhavn. Men jeg skal være i både Jylland og på kontoret i Sverige et par gange om måneden. Således var jeg også i Sverige og hilse på onsdag i denne uge. Måske skal jeg også andre steder hen i verden senere.

Min stilling er en kombineret stilling mellem digital marketing og kundeservice, hvor jeg primært skal sidde med marketing. Men, jeg kan også godt lide at have kundekontakt, så det passer mig perfekt med kundeservice-delen. Og så giver det et godt indblik i virksomhedens værdikæde. Virksomheden producerer og sælger møbler til primært offentlige institutioner men også til private virksomheder. Ingen privatpersoner. Og det er både møbler, de selv skal samle samt projektopgaver, som involverer indretning og design. Mine opgaver er, udover kundeservice, at vedligeholde webshoppen med produkter og i forhold til SEO. Jeg skal også lave nyhedsbreve, opdatere Facebook-siden mv. Samtidig skal jeg også stå for webshop, SEO, nyhedsbreve og sociale medier for den svenske afdeling.

Jeg er super glad og glæder mig rigtig meget til at få fingrene endnu dybere ned i det hele. Selvom jeg glæder mig til at hilse på babyen, er jeg også ærgerlig over at skulle gå på barsel. Hvis du har nogen spørgsmål, så hold dem endelig ikke tilbage.


Tillykke-med-jobbet blomster fra min mor, far, søster og niece // Vaser fra Holmegaard


 

Share:

14 Comments

 1. 11. august 2017 / 20:35

  Tillykke med jobbet ? Noget af det vigtigste ved et job er en god chef, og det tyder det på at du har fået

  • Lullumut
   Forfatter
   13. august 2017 / 00:59

   Tak! 🙂 Kunne ikke være mere enig med dig 🙂

 2. 11. august 2017 / 12:53

  Wow tillykke med både baby og nyt job. Dejligt at høre at hvis det rette match er der, så venter firmaet gerne på én ?

  /Annette

  • Lullumut
   Forfatter
   13. august 2017 / 00:59

   Mange tak, Annette 🙂 Ja, det så skønt at fundet en god hylde 🙂

 3. 11. august 2017 / 08:57

  Aj, hvor fedt! Stort tillykke med det 🙂

  Og hvor sejt, at du var ærlig omkring graviditeten og at de valgte dig til trods for det (Y)

  • Lullumut
   Forfatter
   13. august 2017 / 00:57

   Tusind tak 🙂
   Ja, det er virkelig fedt at se, at der findes så gode virksomheder 🙂 Og det er så skønt at kunne snakke åbent om det, nu hvor maven for alvor kan ses 🙂

 4. 18. juli 2017 / 06:35

  Stort tillykke med jobbet smukke 🙂 Skønt arbejde hænger jo ikke træerne …Så du er godt nok heldigt 🙂 Skønt du kunne starte med det samme på trods at du er gravid .:-) Pøj pøj med dit nye job 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   24. juli 2017 / 21:50

   Tusind tak 🙂

 5. 17. juli 2017 / 07:32

  Endnu en gang tillykke med jobbet 🙂 du er så modig at fortælle om din graviditet, og dejligt at de kunne se ud over det!

  • Lullumut
   Forfatter
   17. juli 2017 / 22:19

   Tusind tak 🙂 Jeg er så glad for, at jeg sagde det. Ville heller ikke have det rart med at skulle sige det bagefter.. Og ja, så fin en arbejdsplads 🙂

 6. Jannie
  16. juli 2017 / 18:08

  Det lyder som et super spændende job og en god afveksling at du af og til skal til Jylland og sverige, tillykke med det! 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   16. juli 2017 / 22:19

   Det synes jeg helt sikkert også 🙂 Det bliver så godt at komme lidt ud af huset. Indtil videre er det kun et par dage hver måned, men tidligere sad jeg bare dag ind og dag ud på min plads. Og det døde jeg nok lidt på et tidspunkt. Der er så mange fordele for mig ved det her job 🙂 Tusind tak, og tillykke med din fødselsdag i dag 🙂

 7. 16. juli 2017 / 17:28

  Stort tillykke med dit nye arbejde, det lyder vildt spændende og som noget, du vil være rigtig god til! Det var modigt af dig at fortælle om graviditeten – og skønt, at kunne starte med helt rene linjer. Pøj-pøj med det:)

  • Lullumut
   Forfatter
   16. juli 2017 / 22:18

   Tusind tak, hvor er du sød 🙂 Jeg synes også, det virker som det helt perfekte job til mig 🙂 Tidligere sad jeg med alt marketing, hvor jeg også skulle lave trykte ting, og det er slet ikke min stærke side. Det digitale er helt perfekt 🙂
   Haha ja, jeg havde godt nok også svært ved at få det sagt, men jeg er så glad for, at jeg gjorde det 🙂 Tak, Line <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!