Mine opbrugte skønhedsprodukter

Jeg er selv ret stor fan af andre bloggeres indlæg med tomme skønhedsprodukter. En ting er at vise et nyt produkt, som måske kun er blevet brugt få gange. En anden ting er altså at vise tomme produkter, som måske er gået hen og blevet favoritter. I det her indlæg har jeg samlet nogle forskellige produkter, som jeg har brugt gennem den seneste tid.

Neutral Face Cream (ansigtscreme): Jeg tror ikke, jeg har skrevet om Neutral på bloggen tidligere, men denne ansigtscreme er en klar favorit. Hver gang min ansigtshud spasser lidt ud og bliver grim, så vender jeg tilbage til denne, og få dage efter har min hud det godt igen. Jeg har brugt mindst 5-10 af denne creme over de sidste par år, og jeg har et lille lager af den i min skønhedsskuffe. Den er uden parfume, farvestoffer og parabener, og så er den svanemærket samt deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark. 50 ml. koster 49,95kr. HER.

Kevin Murphy Hydrate Me Wash (shampoo): Jeg har været utroligt glad for denne shampoo (normalt til tørt hår), som jeg brugte fra marts til juli, altså hele 4 måneder. Den dufter godt, og den har gjort mit hår dejlig blødt og lækkert. Dog synes jeg ikke, at den er ekseptionelt god. Den er bare god, på samme niveau som Aussie, som jeg er stor fan af, og som koster mindst det halve. Jeg er ikke sikker på, jeg forstå den massive hype omkring den. Men altså, den er god, så prøv at give den en chance, hvis I ikke allerede bruger den. Måske prøver jeg den igen på et senere tidspunkt. 250 ml. koster 160kr. HER.

Kevin Murphy Born Again Masque (hårkur): Sammen med førnævnte shampoo har jeg brugt denne hårkur, som jeg desværre ikke er fan af. Den dufter ikke nær så spændende som shampoo’en, og så er den meget tyk og klistret. Jeg havde svært ved at fordele den ud i håret. Men derudover blev mit hår også blødt og lækkert. Denne hårkur kommer jeg nok ikke til at købe igen. Der er jeg mere tilfreds med den fra Aussie, som er min favorit. 200 ml. koster 210kr. HER.

Elemental Herbology Beach Prep (bodyscrub): Jeg har anmeldt denne bodyscrub før, og I kan læse om den HER. Den har jeg været meget glad for. 200 ml. koster 329kr. HER.

Herome Hand Cream SPF 8 (håndcreme): Øv, denne håndcreme kan jeg på ingen måde anbefale. Sorry. Det er en meget mærkelig konsistens, som er klistret og melet. Mine hænder blev ikke bløde men bare klamme. Jeg endte med at komme den i en bøtte og bløde den op med en god bodylotion og brugte den så som fodcreme. Jeg KAN have været uheldig med den, så lad mig endelig høre, hvis I har god erfaring. 75 ml. koster 85kr. HER.

Origins A Perfect World Antioxidant Moisturizer (ansigtscreme): Mm, hvert år til jul eller fødselsdag ønsker jeg mig ansigtsprodukter fra denne serie. Jeg elsker, elsker, elsker den! Duften er hvid te, og der går totalt spa stemning i den for mig, selvom det bare er mandag morgen, ahh. Denne er fra en gaveæske, men 50 ml. koster 360kr. HER.

Origins A Perfect World White Tea Skin Guardian (primer): Uh la la, jeg elsker også dette produkt fra Origins. Det er en primer, som lægger sig silkeblødt på huden og dufter så dejligt. Den kan bruges både morgen og aften inden ansigtscreme, og huden bliver noget så pæn. Denne er også fra en gaveæske, men 30 ml. koster 340kr. HER.

Matas Plejende Øjencreme (øjencreme): Denne øjencreme (tør/sart hud) har jeg brugt lidt on off mellem nogle bedre og dyrere. Den er helt ok, men desværre kan jeg ikke se nogen tydelige resultater med den, så det er ikke en, jeg kommer til at købe fremover, desværre. Tuben er ellers praktisk og nem at have med, og så er der til lang tid i. 20 ml. koster 44,95kr. HER.

Hvad synes du om denne slags indlæg? Jeg har en hel pose med tomme emballager, så jeg vil gerne lave flere indlæg, hvis du er interesseret. Har du erfaring med nogen af disse produkter? Husk I øvrigt at genanvende din produktemballage. Jeg smider mine glas produkter i glas containere, og herhjemme har vi en til plastik i gården. Ellers kan de også afleveres hos bl.a. The Body Shop.

Share:

10 Comments

  • Ellie
   28. marts 2020 / 12:22

   Ift Kevin Murphy er jeg enig. Den er alt for udrøj og dyr samtidig med, at den ikke skummer ordentligt op. Jeg køber ikke dette mærke igen. Det er lidt ligesom kejserens klæder aka lemmimgeeffekt. Når andre siger, den er bedst, ja så bilder vi os ind at det passer?

   • Louise / Lullumut
    Forfatter
    4. april 2020 / 13:49

    Ja, men nogle gange er tingene jo virkelig gode, når netop mange siger det. Vi er ofte bare nødt til selv at prøve os frem 🙂

 1. Kamille Overgaard
  11. november 2013 / 18:34

  Godt indlæg! Har du egentlig fundet vinderen af Zalando-konkurrencen?

 2. Nicoline Berthy
  11. november 2013 / 11:21

  Et helt igennem genialt indlæg. Jeg er vild med din ærlighed og jeg overvejer nu stærkt om jeg skal prøve nogle af de produkter som du har sagt godt om. 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   11. november 2013 / 23:04

   Tusind tak! 😀 Ja, det er jo desværre ikke alle produkter, vi alle er lige glade for 😉 Dejligt, det glæder mig 🙂

 3. Ida
  11. november 2013 / 06:28

  Fedt søde pige. Jeg kan rigtig godt lide sådanne indlæg. Da det netop er de produkter, som man er gladest for, som man vælger at bruge op.
  Jeg har aldrig selv prøvet noget fra Kevin Murphy, men måske at jeg snart skal starte på det. Ih taler jo alle så godt om det 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   11. november 2013 / 23:03

   Dejligt, tak for din feedback søde 🙂 Ja, men det er så også lykkedes mig at bruge produkter op, som jeg ikke er fan af, haha. Så ska du da prøve Kevin Murphy, det er måske lige dig 🙂 Ja, jeg har hørt rigtig godt om det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!