Mine nye smykker fra Stine A Jewelry

 

 

 

Som jeg teasede om i går, kom der nogle smykker med hjem fra Stine A Jewelry eventet. Er de ikke bare flotte? Jeg prøvede mere eller mindre alle smykker i hendes showroom, hihi. Jeg ejede ikke noget fra Stine A Jewelry i forvejen, og det har nok mundet ud i, at jeg ikke har kunne beslutte mig blandt de mange smukke smykker. Kæmpe fejl.

Ringen i oxideret sterling sølv kunne jeg bare slet ikke stå for, så den købte jeg med hjem, og jeg overvejede den også i guld. Desværre er denne style ved at udgå, så der var kun de ringe i showroomet, og denne udgave sad bedst på min ringefinger. Men den er også super smuk, og stenene kommer meget bedre til sin ret end i guld versionen. Den er desværre ikke at finde i webshoppen længere, så du skal aftale med Stine at kigge forbi hendes showroom i Brede i Nordsjælland, hvis du er interesseret i den. Måske kan du være heldig at finde den hos en af forhandlerne.

Da jeg skulle gå, var Stine så sød at forære mig de 2 par øreringe, som begge er i sort rhodineret sterling sølv. Jeg har 2 huller i hvert øre, så det er perfekt med fjeren, petit feather, til at sidde i det midterste hul og så de små petit harlekin til at sidde ud for lidt højere oppe. Fjeren koster 200kr. for en enkelt og 400kr. for et par, mens harlekin koster 150kr. for en enkelt og 300kr. for et par.

Jeg knus-elsker allerede mine nye smykker, og jeg skal nok vise dig dem på ved lejlighed. Der kommer bl.a. snart et outfit billede, hvor jeg har ringen på. Har du nogen smykker fra Stine A Jewelry?

Share:

17 Comments

 1. 16. juli 2013 / 09:48

  Rigtig fine valg 🙂 Jeg har selv ringen i guld versionen, men syntes nu også at denne oxi-version er smuk!

  • Lullumut
   Forfatter
   16. juli 2013 / 21:51

   Tak 🙂 Uh, guld-versionen vil jeg virkelig også gerne eje. Bare ærgeligt jeg ikke kunne passe den. Ja, stenene kommer mere til sin ret i denne 🙂

 2. Karina
  16. juli 2013 / 00:01

  Er ret vild med ringen 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   16. juli 2013 / 21:50

   Den er også bare så flot 🙂

 3. Mille Emilie
  15. juli 2013 / 23:34

  Elsker de små ørestikker og fjererne.. HAr selv 2 huller i hvert ører, og de er jo PERFEKTE til det! Genialt… dem må jeg kigge nærmere på… Ringen er nu også ret fin!

  • Lullumut
   Forfatter
   16. juli 2013 / 21:50

   De er også så fine 🙂 Synes det spicer det lidt op med et par ekstra huller 🙂 Ja, præcis 🙂
   Ja, det må du gøre. Stine laver virkelig mange smykker, både rå og romantiske 🙂

 4. 15. juli 2013 / 18:40

  Åh fine smykker, især ringen! Og forresten vildt fin header du har fået 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   15. juli 2013 / 23:29

   Hihi, ringen er så flot og anderledes 🙂 Tusind tak! 😀 Tror du er den eneste, der har opdaget den 😉

 5. Ida
  15. juli 2013 / 12:43

  De er bare simpelthen så fine og klæder dig så godt 🙂
  Jeg har endnu intet fra Stine A, men håber snart at det ændre sig, for hun laver jo så fine ting 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   15. juli 2013 / 23:29

   Tusind tak, og det vigtigste er jo netop, at de også passer til personen, der går med smykkerne 🙂
   Ja, det må du lave om på 🙂 Du kan bare aftale med Stine at komme forbi 🙂

 6. 15. juli 2013 / 10:42

  De er bare så smukke – og jeg er da helt misundelig på de harlekin-ørestikkere… jeg har nemlig ringen i samme serie.
  Det var mit første StineA-smykke og den er slidt lidt lysere i kanterne og er virkelig blevet utrolig smuk af det.
  Tillykke med dine smykker 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   15. juli 2013 / 23:28

   Åhh, det kan jeg godt forstå, hvis du allerede har ringen 🙂 Det lyder virkelig dejligt, at den kun er blevet pænere med lidt slid – sådan skal det være 🙂
   Taak søde 😀 Jeg tror, jeg skal have mig harlekin i guld også 😉 Bare fordi 😀

 7. 15. juli 2013 / 09:10

  Virkelig flotte – helt rigtige valg! :))

  • Lullumut
   Forfatter
   15. juli 2013 / 23:27

   Tak, dejligt du synes om det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!