Mine julegaveønsker for i år

Mine julegaveønsker for i årI dag skal det handle lidt om mine julegaveønsker for i år. Jeg har allerede skrevet lidt om minimalistiske julegaveønsker. Dem går jeg nemlig ind for. Ingen skal stresse over at købe en julegave til mig. Hverken tidsmæssigt eller økonomisk. Oplevelser i sig selv er helt fantastiske og meget værdsatte. Når det så er sagt, er der nogle ting, jeg mangler i min hverdag. Ok, jeg mangler ikke ligefrem alle tingene, men altså. Nogle er nice to have, og andre er need to have.

Mine julegaveønsker for i år

Flere af ønskerne centrerer sig bl.a. omkring det at skulle have en lille baby i huset. Og især også omkring det at have taget nogle ekstra kg. på. De skal af igen, men indtil da kommer der nok til at gå noget tid. Og så vil jeg gerne under den vægt, jeg havde, da jeg blev gravid. Men det er en helt anden sag. Jeg har delt mine ønsker op med links her nedenfor. Den øverste del er ting til mig selv, og den nederste del er ting til baby.

Hvad ønsker du dig til jul i år? Måske har vi nogle af de samme julegaveønsker?


TING TIL MIG

Bogen “40 uger efter” af Cana Buttenschøn // Bogen “The Little Book of Hygge” af Meik Wiking

Sorte Nike Roshe Run sneakers // By Malene Birger beautyboks i sort/hvid // En hovedpude

Refill til Scholl Velvet Smooth elektronisk fodfil // Pæne sorte sokker // Undertøj

Reklamelink: Gavekort til bl.a. Boozt.com, H&M og Lyngby Storcenter


TING TIL BABY

Sengerand til Stokke Sleepi seng (junior) i hvid // Ovalt lagen til Stokke Sleepi seng (junior) i hvidt

Milestone babycards // Leander puslepude i grå // Villavejen skyspejl i gråt

Bébé-Jou badekar // Bedside crib // Neglesaks // Termometer

Gavekort til bl.a. BabySam og til H&M


 Blogindlægget indeholder reklamelinks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!