Mine fødselsdagsgaver

I lørdags fik jeg min absolut sidste fødselsdagsgave for i år. Sørme så. Nu er der under et år til næste gang, og så er det endda et rundt tal. Uha uha. På selve dagen hyggede jeg med min kæreste, hvor vi spiste på Condesa. Lørdagen efter havde jeg inviteret et par veninder til middag, og sidste lørdag var min familie, svigerfamilie og et vennepar her til tapas. Det er ikke tosset at blive fejret så meget. Og jeg fik simpelthen de dejligste gaver, som alle er taget i brug. Det blev til følgende, som jeg har knyttet en lille kommentar til.

Share:

18 Comments

 1. 8. februar 2015 / 20:19

  Elsker mine riflede RC fade, så tøsede og alsidige pga størrelsen.

  – Anne

  • Lullumut
   Forfatter
   8. februar 2015 / 22:18

   De kan nemlig bruges til rigtig meget forskelligt 🙂

 2. StyleStories
  5. februar 2015 / 16:11

  Sikke en fantastisk høst, og så oven på alle julegaverne også! Er begyndt at glæde mig til min fødselsdag i april, men der er alligevel lidt tid til endnu 🙂 Ser ud til det er de samme glas jeg har, er SÅ glad for dem? Troede kun man kunne købe dem 6 stk af gangen, et af mine har nemlig fået en revne, så det er fedt hvis man kan nøjes med et eller to.

  • Lullumut
   Forfatter
   5. februar 2015 / 21:21

   Ja, meget 🙂 Det er helt vildt.
   Kan godt forstå, du glæder dig 🙂
   Så tror jeg desværre ikke, det her er de samme. Ida har vist det samme som dig (6 pak), og jeg har fået de her af hende, og de er anderledes. Et andet mærke. Men måske kan du mixe 🙂 Ellers tror jeg godt, hun vil bytte med dig, da hun kun har et 🙂

   • StyleStories
    6. februar 2015 / 12:52

    Nej det er Noblesse jeg har, det som du linker til i hvert fald. Jeg har også ét af det Ida har, det fik vi begge til et event hos Impression PR, det står med lys i hjemme hos mig 🙂

    • Lullumut
     Forfatter
     7. februar 2015 / 16:36

     Ah, så er det fordi, du har to slags 🙂 Ja, det ser ud til, at de her fra Magasin kan købes stykvis 🙂

 3. 4. februar 2015 / 23:44

  WOW, hvor er det nogle lækre sager, Louise!!! 🙂

  Din heldige kartoffel 😉

  /Linda

  • Lullumut
   Forfatter
   5. februar 2015 / 21:18

   Jeg føler mig også meget heldig 🙂

 4. Ida
  4. februar 2015 / 20:26

  Det er ren gaveregn i drømmeland, du har fået 🙂
  Er glad for at du blev glad for glassene. Synes også selv at de er så fine og vil også gerne selv have nogle flere.

  • Lullumut
   Forfatter
   4. februar 2015 / 20:41

   Helt vildt. Det er skønt.
   Ja, de er pæne. Kan godt forstå du ønsker dig flere 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   4. februar 2015 / 20:41

   Meget 🙂

 5. Sanne
  4. februar 2015 / 12:37

  Hold da op nogle lækre gaver! Vil super gerne selv læse Introvert 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   4. februar 2015 / 20:41

   Åh, jeg glæder mig så meget til at få læst den 🙂 Har ønsket mig den virkelig længe. Lige nu gælder det om at læse Grey’s inden film premieren 😉

 6. Karina
  4. februar 2015 / 12:28

  Hvor er det nogle dejlige gaver du har fået 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   4. februar 2015 / 20:40

   Helt vildt 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   4. februar 2015 / 20:40

   Jeg er også meget glad for taknemmelig 🙂 Tusind tak! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!