Mig og modeugen

I næste uge er der modeuge i København, og jeg vil kort lige fortælle jer om mine planer for den. Sidste gang, tilbage i august, havde jeg taget sommerferie på det tidspunkt, så jeg var heldig at kunne rende med til det hele; shows, messer, events etc. Det var super hyggeligt men også lidt travlt.

Denne gang ser det lidt anderledes ud for mig. Jeg har nemlig ikke fri til at deltage i de forskellige ting, så det vil kun kunne være efter arbejde. Og da det er januar og ret så koldt udenfor, har jeg valgt at springe langt det meste over. Dog vil jeg deltage i Awardshowet Modeblogprisen 2014, som Miinto står bag. Det finder sted tirsdag om aftenen. Og lørdag er jeg inviteret til noget blogger hygge ude på CIFF messen. Det har jeg heldigvis også mulighed for at deltage i.

Hvad med jer på den anden side af skærmen? Skal nogen af jer deltage i modeugen på den ene eller anden måde, og ses vi evt. til Modeblogprisen eller på CIFF? Husk at der også er mange gratis glæder, som man ikke skal være inviteret med til. Se mere hos Copenhagen Fashion Festival.

Alle billederne er mine egne fra sidste modeuge

Share:

14 Comments

 1. Guapizimo
  28. januar 2014 / 11:53

  Jeg er nødt til at springe over denne gang, i forhold til vejret og kulden er det vist heller ikke så slemt 😉 Glæder mig dog allerede til august, der er der også en helt anden stemning synes jeg.

  • Lullumut
   Forfatter
   31. januar 2014 / 00:00

   Nej, det er også det, jeg tænker 😉 Der er jeg helt enig. Og man kan måske være heldig at have sommerferie samtidig.

 2. Sofie Eilersen
  28. januar 2014 / 02:22

  Vi ses ikke til Modeblogprisen, men jeg tager til CIFF arrangementet, så der ses vi nok. Ellers er kalenderen fuldt booket op med shows og events fra onsdag af 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   31. januar 2014 / 00:00

   Hvor hyggeligt 🙂 Glæder mig til endelig at møde dig 🙂 Og god fornøjelse med shows og events 🙂

 3. Camilla - Scent of Fashion
  26. januar 2014 / 18:02

  For mig er det faktisk den første “rigtige” modeuge! Jeg deltager ved fem shows og ved CIFF og Gallery, og jeg glæder mig! Før har jeg kun haft besøgt Gallery, og så arbejdede jeg som frivillig ved modeugen nogle år tilbage, men det var jo en helt anden slags oplevelse. Det bliver herligt bare at være gæst 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   26. januar 2014 / 19:57

   Det kan jeg godt se. Så håber jeg, det bliver en rigtig god en af slagsen 🙂 Husk varmt tøj, når du skal stå og vente udenfor mellem shows. Håber vi ses på CIFF lørdag kl.12 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   26. januar 2014 / 19:56

   Det kunne være virkelig hyggeligt 🙂 Det jeg skal til er kl.12 🙂 Du kommer ikke til Modeblogprisen?

 4. AM
  25. januar 2014 / 19:49

  Det eneste jeg når er noget smykke-halløj fredag. Tager revanche til august 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   26. januar 2014 / 11:04

   Det må næsten være Jewellery Room. Det har jeg også fået invitation til. Var med sidste år, og du kan godt glæde dig 🙂

 5. Ida
  25. januar 2014 / 12:22

  Ja det var godt i august og glæder mig så meget til sommer igen 🙂 – partner in crime <3

  Og til at se dig på lørdag 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   26. januar 2014 / 11:03

   Det gør jeg også 🙂 Det er lidt sjovere, når det også er varmt 🙂
   Ja, i lige måde 🙂 Kommer du ikke på tirsdag?

 6. Karina
  25. januar 2014 / 11:25

  Jeg kommer ikke til København denne gang alligevel, jeg venter til august 🙂 Så måske ses vi der? Vi står og skal flytte herhjemme, så det er det vi får tiden til at gå med at få sat i stand osv 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   26. januar 2014 / 11:02

   Det er altså også lidt køligt nu 😉 Ja, jeg regner bestemt med at deltage lidt ved næste modeuge 🙂 Tror dog ikke jeg skal have ferie den uge.
   Det kan jeg godt se. Så har I rigeligt at få på plads 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!