Matthew Williamson make-up pung for TONI&GUY

Godmorgen piger. Jeg vil lige vise jer min nye make-up pung, som jeg har modtaget. Det er den britiske designer Matthew Williamson, som har designet den for TONI&GUY. Jeg er vild med hans print, og denne make-up pung er smukkere end smuk. Make-up pungen er limited edition, og den er designet til julehandlen. I vil kunne få den i Matas fra oktober, når I køber 2 produkter fra TONI&GUY, så længe lager haves. Deres produkter er i øvrigt super gode og ret okay i pris. Jeg har selv prøvet en del af deres produkter efterhånden, og jeg er ret glad for deres shampoo, balsam og curl defining oil. Make-up pungen kan selvfølgelig også bruges til hårprodukter eller som clutch. Præcis som I har lyst til. Hvad synes I om den?

Make-up pungen er modtaget som gave

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

6 Comments

 1. Katrine Guldbæk
  1. oktober 2013 / 15:59

  Hvor er den bare fin og har nogle skønne farver 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   1. oktober 2013 / 19:31

   Ja ik’ 🙂 Er helt vild med den 🙂

 2. Karina
  29. september 2013 / 20:06

  Ej den ser altså virkelig lækker ud ;:)

  • Lullumut
   Forfatter
   29. september 2013 / 21:08

   Den er både flot og lækker 🙂 Faktisk er den ret dyb i det, hvilket jeg godt kan lide, for så vælter make-up’en ikke ud, når den bliver åbnet 🙂

 3. Ida
  29. september 2013 / 11:05

  Den er mega lækkert. Så dejlig en farve sammensætning 🙂
  Hmm.. det kan være at jeg skal se om de får noget i Matas derfra som jeg bare må eje 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   29. september 2013 / 19:24

   Ja ik’, den er meget Missoni agtig, som vi to jo begge godt kan lide 🙂
   Det synes jeg bestemt, du skal gøre 🙂 Det er nogle gode produkter 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!