Mandegaver

Vi må endelig ikke glemme julegaverne til de kære mænd. Vores kærester, fædre, sønner, brødre, onkler mv. De skal da også have julegaver i år. Derfor kommer her en lille collage med et par af mine forslag til gaver til mænd. Eller “mande gaver”. Kald det hvad I vil, haha.

De fleste af jer ved nok, hvad Movember går ud på, og ellers kan I læse om det HER. The Body Shop, som har så mange fine virksomheds værdier, har i år valgt at fokusere lidt på mændende i november. Og for at skabe opmærksomhed omkring Movember, donerer de 5 kr. for hvert solgt The Body Shop herreprodukt i hele november måned. Det er altså god stil, og hver en krone tæller jo.

Lad jer inspirere af tingene på collagen og skynd jer så at få købt et par kalender-, advents-, eller julegaver til mændende, I har kært. Husk at sidste chance for at støtte op om Movember er nu på søndag, som er sidste dag i november. Og ellers er The Body Shop jo altid et super sted at købe gaver. Jeg kan i hvert fald altid ønske mig noget derfra. Find alle mande gaverne HER. Jeg tror, min kæreste skal have lidt til håret, og min far kan nok godt bruge en god duft.

Share:

4 Comments

  • Lullumut
   Forfatter
   27. november 2014 / 21:45

   Ja ik’ 🙂 Synes det lyder som en super idé. Min far bruger kun det, min mor køber til husholdningen, så jeg vil forkæle ham med lidt lækre produkter til jul 🙂

 1. Ida
  27. november 2014 / 10:27

  Jeg glæder mig til den dag, hvor jeg rent faktisk skal kigge på mande gaver 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   27. november 2014 / 17:06

   Du har da en far og en bror 🙂 Skal de ikke have mande gaver? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!