Loppemarked – Kom og køb!

Loppemarkedssæsonen er skudt godt i gang, og det benytter jeg mig af ved selv at afholde et loppemarked. Min lejlighed er desværre ikke stor nok til, at jeg kan beholde alt, hvad der er kommet med hjem gennem årenes løb, hvis ikke jeg også skiller mig af med nogle ting igen. I wish!

Derfor sælger jeg ud lørdag den 24. maj, altså næste weekend. Det kommer til at foregå udendørs ved Frederiksdalsvej nr.49 i Virum fra kl.10-15. Det er lige ved siden af Virum station, og der er mange parkeringspladser i området, så det kan næsten ikke gøres nemmere. Vi vil være en del personer/familier, der stiller op der, så der er rigeligt at komme efter. Jeg vil primært have tøj, sko, tasker, smykker og accessories men også lidt bolig nips. Min søster kommer også, og hun har bl.a. en masse lækkert interiør/bolig nips. Hun har den fedeste shabby chic stil.

Jeg håber, I vil kigge forbi, hvis I befinder jer på de kanter. Sig endelig hej hvis I ser mig.

Share:

3 Comments

 1. 18. maj 2014 / 18:21

  Gid jeg kunne deltage 😀 Jeg skal selv deltage i et loppemarked på søndag.

  • Lullumut
   Forfatter
   18. maj 2014 / 22:09

   Ja, det kunne da også være så hyggeligt at hilse på dig 🙂 Men ja, der er lidt vej over 😉 Så ønsker jeg dig pøj pøj med salget 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!