Klassisk stilet med spids snude

Tusind tak for jeres input og gode råd til, hvad jeg skulle have på til barnedåben i dag. Jeg ved bare, at jeg altid kan regne med jer. Jeg endte i den syrenfarvede kjole fra By Second Female, og det fungerede godt. Billeder kommer senere.

De sko jeg havde på til barnedåben er de her nye stiletter fra Bianco Footwear. Jeg har længe gerne ville have nogle enkle sko med en pæn hæl, men jeg har ærlig talt ikke orket at prøve. Indtil forleden. Der gik jeg nemlig ind i Bianco Footwear på Strøget og prøvede alle deres åbne, sorte sko med hæl, og disse stiletter kom med mig hjem. De sidder godt til på foden, og de er i læder og ruskind samt med en tilpas hæl på 7 cm. Modellen hedder Frøydis og koster 699kr. De findes både i sort, lysebrun og blå. Jeg havde et gavekort til Bianco Footwear liggende fra sidste forår, så jeg slap med sølle 199kr. Det er da billigt for et par ruskinds stiletter. Går du selv med hæle, eller er du mere til flade sko?

Share:

12 Comments

 1. Katrine Guldbæk
  5. maj 2014 / 20:47

  Jeg har dem også selv og er utrolig glad for dem 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   6. maj 2014 / 22:56

   Ih, så dejligt at høre! 😀

 2. Ida / Fashionlab
  4. maj 2014 / 23:09

  De ser virkelig fine ud! Og hælhøjden er perfekt! 🙂

  Jeg har dog boycuttet deres sko efter at jeg købte et par som kigger i stykker et par timer efter at jeg tog dem i brug, og da jeg klagede over dem, endte jeg med at gå hjem med besked om, at det var hvad man måtte forvente af et par ballerinasko til den pris (249 eller 299)! Så hvor pæne de end er leder jeg gerne efter et andet par! 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   4. maj 2014 / 23:41

   Den er nemlig perfekt i højden til at kunne bruges til det hele, og af en nybegynder 🙂
   Ej øv. Sikke en ærgerlig oplevelse. Det er svært at vende tilbage til en butik, hvis man føler sig forurettet. Jeg har/har haft en del sko fra Bianco Footwear uden problemer.

 3. Ida
  4. maj 2014 / 11:08

  Hvor er de bare super fine!!! 🙂
  Jeg går mest til hæle på arbejdet, men de er nok ikke 7 cm 🙂
  Men nu er jeg heldigvis kommet igang med ballerinaer og det er dejligt 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   4. maj 2014 / 23:34

   Tak 🙂 Helt klassiske.
   Jeg har også gerne en lille hæl på på job, f.eks. i støvler om vinteren.
   Ja, jubii for ballarina tid 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   4. maj 2014 / 10:20

   Tak 🙂

 4. Trine
  3. maj 2014 / 21:26

  Begge dele… I min fritid dog altid flade sko..

  Men på arbejde er det en blanding, hvilket nok også gør at jeg sagtens kan holde ud at feste en hel nat i stilletter;-)

  Har dog aldrig høje hæle på om dagen hvis jeg ved at jeg skal i byen om aftenen…

  • Lullumut
   Forfatter
   4. maj 2014 / 10:20

   Jeg mixer meget. Kan sagtens have på flade og høje sko på i weekend og på job. På job render jeg dog ret meget rundt, så hvis jeg har høje sko på, har jeg altid et par flade skiftesko med. Det afhænger nok af mit humør 🙂 Men det er i hvert fald mine første stiletter, de her 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!