Husk brynene

En ting jeg ikke kan undvære i min make-up rutine er farve til mine øjenbryn. De syner nemlig ikke umiddelbart af meget. Jeg har prøvet mange forskellige, og det sidste års tid er jeg blevet rigtig glad for de farvede øjenbryns mascaraer. Især er jeg glad for Brow Artist Plumper fra L’Oréal. Den findes i både en klar og en mørkebrun version. Jeg bruger mest den mørkebrune, men da jeg sidste weekend fik farvet bryn hos frisøren, bruger jeg lige pt. den klare. Den kan i øvrigt bruges med en øjenbryns blyant under, men jeg benytter blot denne. For mig er det en life saver, og jeg ærgrer mig, hvis jeg har glemt at bruge en af dem på vej ud ad døren. Prisen ligger på ca. 89kr, og den kan købes bl.a. HER og HER.

Jeg vil smutte igen. Min skønne niece på 9 år har overnattet her fra i går, så der bliver rå hygget med guf, brætspil, film på Netflix, PlayStation spil etc. Nu skal vi have noget morgenmad, og måske smutter vi i biografen senere. Måske bliver vi bare derhjemme. Niecen får lov til at bestemme. God lørdag til jer alle <3

Indlægget indeholder affiliate links

Share:

5 Comments

 1. Ida
  14. december 2014 / 09:23

  Jeg må tilstå at jeg rent faktisk aldrig har gjort noget ved mine bryn. Jo hvis der lige stikker et hår ud fra mængden kommer pincetten i brug, men det er også det.
  Det lyder hyggeligt med overnattende niece 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   14. december 2014 / 10:29

   Det er da dejlig heldigt for dig 🙂 Jeg synes ikke, mine bryn bliver heldige, hvis jeg ikke plukker dem eller giver dem farve.
   Ja, vi har bare rå hygget fra fredag eftermiddag til sent i går aftes 🙂

 2. 13. december 2014 / 09:52

  Den ser god ud 🙂 Og hvor hyggeligt med niece besøg. Min niece har også overnattet fra igår til idag, så nu står den på netflix hygge 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   14. december 2014 / 10:27

   Jeg kan varmt anbefale den 🙂 Den fra Maybelline er også god men lidt sværere at bruge 🙂
   Det var bare så hyggeligt 🙂 Vi afleverede hende om aftenen og var så også sammen med hende der 🙂
   Ej hvor pudsigt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!