Hjælp, jeg skal til barnedåb..

.. i weekenden. Og jeg ved absolut ikke, hvad jeg skal tage på. Det er jo ikke fordi, den her barnedåb kommer bag på mig. Slet ikke. Men der har bare rumsteret så mange andre ting oppe i hovedet på mig på det sidste. Gaven er gudskelov blevet købt, men jeg er først lige kommet i tanke om, at jeg da også skal have bare en smule pænt tøj på, haha. Jeg har kigget lidt i mit skab, og det eneste der egner sig til en barnedåb er disse to kjoler. Hvad tænker I, er der en af disse kjoler, jeg kan være bekendt at dukke op i? Kjolen til venstre er fra By Second Female, og den havde jeg på til en anden barnedåb, med nogle helt andre mennesker, sidste forår. Kjolen til højre er fra Vila, og den har kun været på sidste sommer til en HD/fødselsdagsfest, også i et helt andet selskab. Jeg tænker, at den udvalgte kjole skal parres med et par nye, sorte stiletter, faktisk mine første af slagsen, og en cardigan. Jeg napper nok et par ballerinaer med i back-up, haha.

18 Comments

 1. Ida
  3. maj 2014 / 08:16

  Jeg er mest til den højre. Den er lidt mere afslappet og så er den lidt mere sommeragtig 🙂 Men skal barnedåben foregå indendøre for det meste, så synes jeg også sagtens at du kan tage den venstre på 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   3. maj 2014 / 17:36

   Ej, er det rigtigt 🙂 Jeg synes, den venstre er mest sommer agtig pga. farven 🙂 Måske snyder det, at billeder er taget henholdsvis vinter og sommer 🙂 Vi var faktisk både inde og ude. Vejret var jo ganske rart i dag på trods af lidt kold blæst.

 2. Fru Striib
  3. maj 2014 / 08:02

  Den til venstre og så helt klart med pandehår

  • Lullumut
   Forfatter
   3. maj 2014 / 17:35

   Det blev også den 🙂 Har desværre ikke pandehår pt 🙁 Min frisør har ferie, så jeg kunne ikke nå det inden. Har klippet det selv, og det skal jeg altså holde mig fra 😉

 3. Karina
  2. maj 2014 / 22:50

  Jeg er vild med den til venstre 🙂 Den er rigtig fin til dig 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   3. maj 2014 / 17:35

   Tusind tak, og det var den, jeg endte i 🙂

 4. Alexia Dahl
  2. maj 2014 / 20:34

  Hvor sjovt, jeg er helt sikkert til den til højre 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   3. maj 2014 / 17:34

   Jeg valgte den til venstre. Nok mest pga. sommerfarven 🙂 Men tak for input 🙂

 5. StyleStories
  2. maj 2014 / 20:01

  Jeg synes den første egner sig supergodt til barnedåb, og den er rigtig pæn til dig. Så dig jo i den den dag billedet er fra 🙂 Spændende hvordan det går med dine nye heels! 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   3. maj 2014 / 17:34

   Tak 🙂 Jeg synes også, at netop det syrenfarvede gør den egnet. Haha ja, du var med der 🙂
   Øvelse gør mester, ik’ 🙂

 6. Maria Ørum
  2. maj 2014 / 19:16

  Synes du ser bedst ud i den første, den sidder flot på dig, synes ikke den anden gør så meget godt for din figur ( undskyld min ærlighed ) 😉
  God weekend og god fornøjelse til barnedåben

  • Lullumut
   Forfatter
   3. maj 2014 / 17:33

   Tak for input 🙂 Ærlighed er meget velkommen her på bloggen 🙂 Synes måske ikke helt at nogen af de to kjoler gør noget voldsomt godt for nogens figur 😉
   Tusind tak, vi havde en dejlig dag 🙂

 7. Mille Emilie
  2. maj 2014 / 19:11

  De er fine begge to, men personligt er jeg nok mest til den højre. Kan også ret godt lide dit hår der til 🙂 Og kunne forestille mig med et par sorte stilettos at det bliver et fint. God fornøjelse! Glæder mig til at se hvad valget falder på.

  • Lullumut
   Forfatter
   3. maj 2014 / 17:32

   De er også så forskellige 🙂 Tak 🙂 Desværre har jeg ikke pandehår lige pt. Tusind tak, vi havde en god dag 🙂 Viser billeder senere 🙂

 8. 2. maj 2014 / 18:49

  Den første er helt klart min favorit :)!

  Knus

  • Lullumut
   Forfatter
   3. maj 2014 / 17:32

   Det var også den, jeg endte i 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!