Hårprodukter fra Cutrin Professional

Hårprodukter fra Cutrin Professional

http://i1357.photobucket.com/albums/q743/Lullumut/Beauty%20products/Hair/Lullumut-skoslashnhedsblogger-nordsjaeligllandbloggers-cutrinprofessionals-billigvoksdk-billigvoksfamily-haringrprodukter-sh_zpssg2g8z11.jpg

Siden jeg fandt ud af, jeg er gravid, er jeg begyndt at tænke mere over, hvilke skønhedsprodukter jeg bruger. Jeg er på ingen måde fanastisk, men det skader jo ikke at skære lidt ned her og der. Bl.a. på parfume og andre ingredienser. Faktisk har jeg længe gerne ville både downsize min produktsamling samt købe mere bevidst. Og her er en graviditet jo oplagt. Det er primært de produkter, der bliver på kroppen, jeg har ændret på. Altså creme, deodorant og makeup. Men målet er at ændre mine produkter gravidst. Jeg vil nemlig gerne bruge de produkter op, jeg allerede har gang i.

Hårprodukter fra Cutrin Professional

Gennem Billigvoks.dk har jeg testet tre hårprodukter fra Cutrin Professional. En shampoo, en balsam og en tørshampoo. Cutrin Professional er et finsk mærke, som jeg ikke kendte til i forvejen. Det har ingen danske certificeringer men dog en finsk allergi-certificering. Det tæller skam også.

Læs også: Maria Nila Colour Refresh

De tre produkter, jeg har testet er fra Sensitive serien. En serie som har fokus på hovedbundsproblemer og nordisk hår. Produkterne fås i nogle pæne, enkle og lyse emballager. Og der er ikke tilsat nogen duft. Det er efterhånden noget, jeg har vendet mig til, og jeg savner ikke rigtig duft længere. I sidste uge boede jeg på hotel, og i går var jeg i svømmehallen. Her brugte jeg en anden shampoo og balsam og kan sagtens se og mærke forskel. Min hovedbund skaller tydeligt.

Jeg var noget skeptisk i forhold til balsamen. Havde absolut ingen forventninger til den. Første gang jeg brugte den, havde jeg haft krøllet mit hår, og jeg havde brugt hårlak for at sætte krøllerne. Selv efter at have haft krøller og hårlak i et døgns tid, filtrede balsamen det ud med det samme. Så skønt.

Produkter i spray er helst noget gravide skal undgå. Men jeg hverken kan eller vil undvære min tørshampoo. Jeg vil gerne bruge en “sundere” variant, og jeg vil også gerne bruge den mindre ofte. Normalt bruger jeg den mørkebrune fra Batiste, men denne klarede jobbet virkelig godt uden at farve mig hvid.

300 ml hårshampoo finder du HER, 175 ml balsam findes HER, og tørshampooen i 200 ml er HER. Alle tre produkter koster 89kr. pr. stk.


Produkterne er modtaget i forbindelse med bloggen. Holdningerne er som altid mine egne.


2 Comments

 1. 12. juli 2017 / 09:27

  Det lyder som nogle gode produkter.
  Jeg syntes det er ret besværligt at skulle opfylde alle de råd der er når man er gravid! Jeg brugte produkter uden parfume, og gik med minimal makeup og den daglige parfume kom i håret eller på tøjet. Men jeg kunne ikke undvære min dagcreme fra Clarins, jeg tænker at vi alle jo gør det så godt vi kan.
  Jeg brugte også tørshampoo da jeg var gravid med prinsessen, og hun ser da meget normal ud 😉
  God dag 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   13. juli 2017 / 21:42

   Jeg får så mange spørgsmål i forhold til at være gravid, og i virkeligheden tager jeg bare en dag ad gangen 🙂 Tænker over at spise lidt sundere, undgå for meget kaffe og tunbøffer og drikke godt med mælk, bl.a. Og så hvad jeg cremer mig ind i osv.
   Lige med ansigtscreme/dagcreme er jeg ekstra obs! Min veninde arbejder inden for forskning, og hun har frarådet mig alt med A-vitamin (rynkecreme), da det kan skade fosteret. Så jeg bruger en helt almindelig creme uden noget som helst 🙂 Så må jeg springe på rynkecremerne bagefter.
   Tak, i lige måde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!