Gyldne drinks med Smirnoff Gold

Reklame

Mandag aften besluttede jeg mig for at lave et par drinks derhjemme. Jeg modtog denne flaske Smirnoff Gold, lige inden jeg tog på sommerferie, og nu synes jeg, der skulle smages på godterne. Normalt er jeg til de helt vinende søde drinks, så derfor forsøgte jeg mig frem med at blande med æblejuice, som jeg havde læst om. Det er da lige en drink for mig. En dejlig frisk udgave med æblejuice og så vodka med smag af kanel, som gør den sød. Det smagte godt! Jeg er ellers ikke kanel typen. F.eks. spiser jeg ikke kanelsnegle fra bageren, hvis jeg kan få noget andet derfra. Men den her vodka med kanel er godkendt.

Læs også: Pift din mandag op med en Aperol Spritz

Det er måske svært at se på billederne, men Smirnoff Gold er så fin med små, flydende guldstykker i. Det er 23 karat ægte guld. Vildt sejt. Jeg forstår slet ikke, hvordan det bare kan flyde rundt. Det ser helt sikkert pænere ud, end hvis det lå på bunden. Et lille tip er at hælde Smirnoff Gold i din drinks til sidst og undlade at røre rundt. Så bliver stykkerne ved med at flyde. Jeg mærkede i øvrigt ikke stykkerne i munden. Har du smagt Smirnoff Gold?

Smirnoff Gold er modtaget som gave, men holdningerne er mine egne

Share:

11 Comments

 1. Simone - an ode to fashion
  22. august 2014 / 14:03

  Virkelig fin drink! Den gyldne farve gør den meget indbydende, og hvem vil ikke gerne drikke lidt guld 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   25. august 2014 / 19:01

   Den gør sig helt vildt godt på billeder 🙂 Ja, det var en sjov oplevelse 🙂

 2. 22. august 2014 / 08:56

  Uhmmm 😉
  Sådan en skal jeg fandeme have i aften! BUM! (Eller vin, fnis!)

  /Linda

  • Lullumut
   Forfatter
   25. august 2014 / 19:00

   Jeg håber, du fik en god drink af den ene eller anden slags 🙂

 3. Guapizimo
  21. august 2014 / 22:28

  Jeg drikker ikke alkohol så ofte længere, men har altid været mere til vodka end rom (og vil også helst have det sødt). Sjovt med kanelsmagen, så tænker jeg også at det passer godt sammen med æble.

  • Lullumut
   Forfatter
   21. august 2014 / 22:43

   Det gør jeg faktisk heller ikke. Heller lidt men godt en gang i mellem. Der skal heller ikke mere end sådan et glas til at gøre mig fuld 😉
   Rom og cola er jeg også rigtig glad for, men det her er bare lidt mere hyggeligt og tøset 🙂 Hvis du tænker lidt på Glögg, så er du derhen ad 🙂

 4. 21. august 2014 / 20:19

  Uh lyder interressant 😀 Er normal heller ikke den store “kanel spiser” men kunne jo være man skulle prøve at smage denne 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   21. august 2014 / 22:42

   Ja, lov mig at du smager på det ved lejlighed 🙂 Helst i en drink, haha 🙂
   Jeg synes, det overrasker helt vildt 🙂

 5. Katrine Guldbæk
  21. august 2014 / 19:55

  Vodka med kanel? Det lyder alligevel spændende 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   21. august 2014 / 19:56

   Ja, det tænkte jeg også 🙂 Haha.. Samme reaktion.
   Men det smager virkelig godt. Forestil dig det med æble – sådan lidt Glögg agtigt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!