Gode budgetvenlige jeans og pæne blonder

ReklameJeg bliver nødt til at tippe dig om disse jeans fra VRS Fashions basis linje. Prisen på dem er kun 149kr, og til den pris synes jeg, de sidder rigtig godt. Altså, mine korte, tykke ben ser jo ud, som de gør, men under normale omstændigheder, haha. Jeg har prøvet en del jeans til under 200-300 kroner, og disse har klart været de bedste. De er også blevet brugt og dermed vasket en del gange, og jeg har ikke lagt mærke til nogen stor ændring i hverken farve eller pasform. Blusen er også fra VRS Fashion og til kun 129kr. Den er fra deres Christmas Collection. Jeg er ret vild med den korte krave. Du kan se den bedre HER.

Det er lidt sjovt, for i skrivende stund sidder jeg i både en top og en cardigan fra VRS Fashion. Begge dele nogle jeg selv har købt. Det mærke er bare vokset på mig, siden jeg blev introduceret for det. Det er altså dejligt med budgetvenlige favoritter, som endda kan købes i supermarkedet (Bilka og føtex). Har du selv fået anskaffet dig nogle favoritter fra VRS Fashion?

Jeg havde det viste outfit på forrige weekend, da jeg var med min svigerfamilie på gourmetrestauranten STIGANN i Køge og spise. De serverer det mest delikate mad, og Anne som arbejder der yder sublim service. Hun er super serviceminded og kan svare på alt. Thumbs up fra mig. Jeg kan varmt anbefale deres risotto med svampe, chateaubriand af oksemørbrad og crepes suzette. Sidstenævnte flamberes ved bordet. Hvis du har mulighed for at købe forbi STIGANN i Køge og spise, vil jeg klart anbefale det. Måske til en særlig lejlighed.

[Calvin Klein top, VRS Fashion blondebluse, VRS Fashion jeans, Deichmann støvler, Daniel Wellington ur, Kobra øreringe]

Jeans og bluse er modtaget som gave, men holdningerne er som altid mine egne

6 Comments

 1. Eline Tychsen
  29. december 2015 / 18:54

  Jeg ejer adskillige ting fra deres linje! Og er helt og aldeles enig med dig 🙂 Det er genialt jo.

  • Lullumut
   Forfatter
   30. december 2015 / 18:59

   Så fedt at høre, du har det på samme måde 🙂

 2. Ida
  29. december 2015 / 18:33

  Jeg er også kæmpe fan af VRS – de gør det godt 🙂
  Og fedt at bukserne stadig er pæne efter vask.

  • Lullumut
   Forfatter
   30. december 2015 / 18:58

   Det må man sige 🙂
   Ja, det er et kæmpe plus, især til den pris 🙂

 3. Maria Hoffbeck
  29. december 2015 / 10:01

  Det klæder dig rigtig godt og de sidder pænt de jeans 🙂
  Vil ønske dig et rigtig godt nytår, lykkens år 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   29. december 2015 / 15:57

   Tusind tak, du er så sød 🙂
   Tak, mange gange i lige måde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!