Glædelig jul

Rigtig glædelig jul alle sammen. Jeg håber, I får en fortsat dejlig dag og aften med jeres familier. Og at ingen af jer skal sidde alene på denne dag. Billederne her er fra juleaften sidste år. Jeg er netop ved at gøre mig klar til i aften, og temaet bliver indtil videre guld. Aftenen skal tilbringes med min svigerfamilie, 1. juledag skal jeg bruge med min familie, og 2. juledag med den anden side af min svigerfamilie. Så der er godt fyldt op på hygge kontoen. Tusind tak fordi I læser med. Det er faktisk 5. år i træk, jeg poster en julehilsen her på bloggen. Så hyggeligt. Som sagt, I må ha’ den bedste aften og huske at nyde den.

8 Comments

 1. Ida
  25. december 2014 / 15:14

  Glædelig jul søde <3

  • Lullumut
   Forfatter
   25. december 2014 / 19:35

   Tak, lige over søde 🙂

 2. Trine
  25. december 2014 / 14:06

  Også glædelig jul til dig søde Louise…

  • Lullumut
   Forfatter
   25. december 2014 / 19:35

   Tak i lige måde Trine 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   25. december 2014 / 19:35

   Mange tak og i rigtig lige måde 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   25. december 2014 / 19:34

   Tusind tak, i lige måde søde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!