Give-away! Vind et ophold på et valgfrit Scandic hotel

Ikke nok med at jeg selv fik lov til at prøve et ophold på Scandic Odense og en tur til Egeskov Slot, har jeg nu også fået lov til at udlodde et Scandic gavekort her på bloggen. Jubii. En af mine faste læsere kan vinde et ophold med 1 overnatning på et valgfrit Scandic hotel i Danmark. Det gælder for 2 personer i et delt dobbeltværelse, og det gælder fra fredag til lørdag samt i udvalgte ferieperioder. Gavekortet er gyldigt i 1 år fra udstedelsesdatoen. Jeg håber, I har lyst til at være med.

For at deltage i min give-away skal I:

 1. Være faste læsere af min blog ved at følge den på Bloglovin’ HER. Giv meget gerne indlægget et lille hjerte, hvis I har lyst.
 2. Skrive en kommentar her nedenfor. Skriv f.eks. hvor i landet, I gerne vil overnatte, hvis I vinder, eller hvem I gerne vil invitere med. Det er helt op til jer.

Min give-away slutter torsdag den 7. august kl.12:00, hvorefter jeg vil trække 1 heldig vinder. Stort held og lykke til jer alle.

VINDEREN: Stort tillykke til Lene Pedersen med kommentar nr.30 (udtrukket via random.org). Jeg sender dig en mail hurtigst muligt. Tusind tak til jer alle for at deltage.

Indlægget er sponsoreret på den måde, at jeg har fået lov til at udlodde denne give-away

Share:

116 Comments

 1. 7. august 2014 / 12:33

  Jeg vil invitere min kæreste med. Vi er pt igang med en større ombygning af vores hus og derfor er pengene små og mulighederne er ikke de store. Så vil rigtigt gerne overraske ham med en tur, hvor vi kan hygge os og være kærester og ikke lave noget praktisk.
  Turen skulle gå til KBH eller lignede.

 2. Daisy olsen
  7. august 2014 / 06:38

  Jeg ville invitere manden min med. Vi blev gift i 2006 og har ikke været på brylluprejse eller på en tur kun os to.
  Han fylder 30 til sep så det ville være så fedt at kunne invitere ham på en rigtig overnatning så vores batterier både kan blive ladt op( har 6 børn så det er begrænset hvor meget vi kan oplade vores batterier i dagligdagen) og vi trænger så meget at ha noget forældretid UDEN børn

  Skindbjerg.olsen@hotmail.com

 3. Daniella Lind
  6. august 2014 / 21:33

  Vi venter os vores datter i starten af Oktober. Så hvis jeg var så heldig at vinde, ville jeg bruge gavekortet på en romantisk tur med kæresten og nyde tosomheden for en stund. Det kan også være det skulle gemmes til vores datter var nogle måneder og vi havde brug for et afbræk i hverdagen :-).

 4. 6. august 2014 / 15:59

  Øj øj øj det kunne sørme være skønt. Vi er midt i renoveringen af vores nye lejlighed og sover derfor hos noget familie. Så bare det at ligge i en ordentlig seng og kunne have lidt tosomhed ville være fantastisk 🙂
  Hav en skøn dag

 5. Cille Bjerring Larsen
  6. august 2014 / 07:29

  Hvis jeg er så heldig at vinde skal min veninde med og så skal der hygges og snakkes og indhentes på alt det vi ikke når i weekenden. Det ville nok blive i København.

 6. 5. august 2014 / 19:05

  Åh sikke en fin giveaway. Jeg ved ikke helt hvor i landet det skulle være måske Sjælland. Jeg vil helt sikkert invitere min kæreste med, han har ikke boet i Danmark så længe, og det kunne være lækkert at vise lidt af vores smukke land frem for ham.

  Knus fra Caroline/ Unwritten@live.dk

 7. Marie
  5. august 2014 / 18:42

  Jeg ville tage min mor med til København, hvor vi så kunne have en mor-datter tur som vi så sjældent har og shoppe hele vores pengepung tom på Strøget.

 8. Johanne
  5. august 2014 / 11:38

  Jeg vil gerne tage til vesterhavet med min mor 🙂

 9. gosia j.
  5. august 2014 / 06:18

  Jeg vil overraske min søde kæreste med miniferie for han rejser til tin laaang praktikophold i udlandet om lille måned.

 10. 4. august 2014 / 22:47

  Skal til show i Århus på vores 5 års bryllupsdag næste år – ville elske at overraske manden med en lækker overnatning i den forbindelse..

  … hvis altså vi kan vente så længe!

  Ellers ku’ det godt gå hen og blive til en juletur til Silkeborg i december måned, hvor byen emmer af jul i skønne omgivelser. Tænk, hvis vi ku’ få hele pakken med lækker julestemning og en lækker middag efterfulgt af et skønt ophold på dejligt hotel. ♥

 11. lovisen
  4. august 2014 / 19:45

  Ville helt klart hive min ældste datter med en tur til kbh

 12. Christine Johansen
  4. august 2014 / 19:37

  Det kunne være superhyggeligt at komme til Odense og se H.C. Andersens Hus blandt andet – og så ville jeg invitere min veninde med, da det var meningen, vi skulle have været til London, men jeg desværre ikke kunne få råd til det alligevel…

 13. Charlotte
  4. august 2014 / 19:27

  Uh 🙂 jeg ville tage manden med til københavn på en børnefri getaway!

 14. Mia Gade
  4. august 2014 / 17:32

  Der er en helt særlig kvinde jeg gerne vil forkæle.. Hvis jeg vinder tager jeg hende med. Krydser fingre! 🙂

 15. Katrine K
  4. august 2014 / 12:03

  Jeg kan ikke helt bestemme mig om jeg ville invitere min kæreste eller vores datter med..

  det kunne være rart med en kæreste tur, uden barn – men det kunne også være så fedt for min datter (og mig) at have en pigeweekend væk hjemmefra 🙂

  hvor i landet kommer nok an på om det er det ene eller det andet – der er jo forskellige kriterier for de to typer af ophold 🙂

 16. Lene
  4. august 2014 / 06:17

  Lækkert! Kærestetur, måske til Odense 🙂

 17. Jeanette
  3. august 2014 / 20:43

  Åh, ville elske at vinde sådan et mini-ophold /overnatning-væk-hjemmefra-uden-2-årig-dreng-der-vågner-tidligt sammen med min mand.
  Jeg følger dig allerede og krydser nu bare mine små fingre 🙂

 18. Diana
  3. august 2014 / 16:29

  Jeg ønsker at tage min fantastiske lillesøster med! Hun er der for mig igennem alt, og jeg kunne ikke ønske mig en bedre veninde end hende! Hun fortjener det!❤️

 19. Marianne P
  3. august 2014 / 11:09

  Hmm, tror jeg ville udvælge mig Århus:)

 20. kjerstine larsen
  2. august 2014 / 20:41

  Vil invitere min dejlige mand med 🙂
  Vi trænger til lidt hygge, 2 små børn og ingen ferie til manden i år.
  Så ville være så lækkert at kunne komme væk en weekend <3

 21. Camilla K. Olesen
  2. august 2014 / 18:07

  Min kæreste og mig har snart 9 års dag, og det ville jeg elske at fejre, ved at kunne give ham en lækker hotelovernatning (noget som jeg ellers ikke har råd til, da jeg er studerende uden mere SU). Min kæreste fortalte mig en gang for flere år siden, at han aldrig har været i Odense. Bevares, han har kørt igennem i tog, men det er altså det nærmeste han er kommet på den smukke by. Min barndom er derimod ofte gået med enten ture til Egeskov Slot eller til Odense Zoo, så jeg vil elske, at kunne invitere ham “indenfor” til en del af min barndom. I samme omgang vil jeg meget gerne se H.C. Andersens Hus, så måske vi skulle tage en ekstra overnatning? Med andre ord, så skulle turen formentligt gå til Odense 😉 Drømme er der i hvert fald nok af 😉

 22. hellep
  2. august 2014 / 16:52

  mig og min veninde der bliver 40 – odense ville være super!!

 23. Bernadett
  2. august 2014 / 11:36

  Dejligt!
  Jeg vil gerne bo et par dage i Italien med min mand. 🙂

 24. Pia B.
  1. august 2014 / 22:38

  Jeg ville tage min kæreste med til Vejle eller Silkeborg, begge dejlige natur steder 🙂
  Vi tænger til lidt kæreste tid efter for 7 mdr. siden at være blevet forældre til den skønneste lille knægt 🙂 Jeg krydser alt hvad jeg kan 🙂

 25. marianne lykke nielsen
  1. august 2014 / 21:54

  lige hvad min mand og jeg trænger til: parweekend på Scandic uden barn
  marianne.lykke@gmail.com

 26. Susan
  1. august 2014 / 20:04

  Har hørt så meget godt om Comwell Kolding, så det må prøves… Sammen med min eneste ene ♥️

 27. Anette Dahl Povlsen
  1. august 2014 / 16:54

  Århus er så lang tid siden jeg har været der , kunne være dejligt med lidt kæreste tid med min mand

 28. Pia M Hansen
  1. august 2014 / 15:16

  Har ikke blog lovein kan man ikke følge på fb? Men vil keget gerne vinde da jeg normalt ikke har råd til disse fornøjelser da jeg er på en sølle førtidspension. Jeg vil gerne overnatte i ribe

 29. Dorthe Bille
  1. august 2014 / 14:03

  Super skøn give away. Min mand bliver den heldige, der får lov at komme med. Jeg tror turen skal gå til Silkeborg – et fantastisk sted som det er alt for længe siden jeg har besøgt

 30. Anne Schmidt - WhatWhenWhere
  1. august 2014 / 13:24

  Hvor er det bare en super cool Give-Away.
  Jeg vil UDEN tvivl nyde et weekendophold med min skønne Tween-datter og jeg vil tage til Roskilde, så vi kan besøge Roskilde Domkirke og Vikingeskibsmuseet. 🙂

  /Anne

 31. Signe
  1. august 2014 / 11:27

  Uuuuuh hvilken præmie! Jeg ville tage min nye kæreste med på hotel – gerne et sted langt fra byens stres og jag og ved vandet er sted. Ingen af os har rigtig haft noget ferie denne sommer så vi kunne godt bruge sådan en lille romantisk getaway <3

  Fingers crossed!!

  -Signe

 32. Anya
  1. august 2014 / 08:53

  ★ Jeg tror,at turen vil gå til fyn sammen med en dejlig veninde ★

 33. Louise Janner
  1. august 2014 / 01:57

  Følger dig på BL nu :))
  Håber på at vinde, så jeg kan tage afsted sammen med min søde kæreste, og jeg tror jeg ville vælge et sted i Jylland, da vi bor i kbh 🙂

  Louise Janner // louisejanner@hotmail.com

 34. 1. august 2014 / 00:01

  Wauw det er da den mest lækre give away ever og jeg er saftsusme med ihhh vil sååååå gerne vinde og forføre min kæreste til odense og et smut forbi egeskov!

  liker og følger dig allerede så må bare XXX alt

  ihh må lige sige det igen… altså jeg er saftsusme med kanon lækker give away og XXX alt for at jeg er den heldige vinder

  Laila Jensen
  regnbuens@hotmail.com

 35. Anette Dahl Povlsen
  31. juli 2014 / 23:36

  Måske Århus , vil bare gerne nyde lidt luksus med min mand uden vores børn

 36. Line B
  31. juli 2014 / 21:31

  Det må blive kæresten… han har vist fortjent det 🙂

 37. Louise
  31. juli 2014 / 20:54

  Jeg ville tage min nye kæreste med på en kærestetur til København. Gerne i kombination med en fed koncert. Det ville give nogle pluspoint på kontoen 🙂

 38. Tanja Jensen
  31. juli 2014 / 20:47

  Fantastisk præmie :o) Skulle jeg være så heldig at vinde, ville jeg forære opholdet videre til min mor og hendes kommende mand, så de kan tage på miniferie på et Hotel langt væk fra hverdagens stress og jag, for det fortjener de virkelig 🙂

 39. 31. juli 2014 / 20:37

  Lækkert!
  Jeg vil nok invitere min mand med… Ligegyldigt hvor – bare der er mulighed for ro, en hel nats søvn og en morgen der tidligst starter kl 7 🙂

 40. Line Bach
  31. juli 2014 / 19:45

  Hold nu op en lækker og vild giveaway!

  Jeg vil invitere min mand på en romantisk tur til hovedstaden i 1 års bryllupsgave.
  Jeg er på SU og vi har sammen to børn, så det bliver sjældent overskud til at forkæle hinanden på den måde. Ligesom det heller ikke blev til bryllupsrejse eller romantisk overnatning i den forbindelse.
  den 24. august har vi været gift i et år og kendt hinanden i 6. Han er en fantastisk mand og far, som altid sætter sig selv i anden række. Han fortjener en ordentlig overraskelses og forkælelses tur <3

 41. Linda M Pedersen
  31. juli 2014 / 19:34

  Hvis jeg vandt ville jeg give gavekortet til min søn. Etårs Bryllupsdag imorgen og far til en yndig purk på knapt 3mdr. Sikker på han og min svigerdatter kunne bruge en skøn og dejlig weekend…♥ Udenfor storbyens liv og larm…

 42. Gitte Irene
  31. juli 2014 / 18:52

  Åh, har denne søde & fantastiske veninde, jeg ville elske at overraske med så’n en overnatning/oplevelse. <3
  Oooog… enten Århus eller København.

  Følger & <3 'er på bloglovin 🙂

 43. 31. juli 2014 / 18:17

  Hej!! så ville jeg tage min kæreste, med en tur til Århus, for det er en dejlig by!!!

 44. Maja K
  31. juli 2014 / 18:13

  Åhhh det kunne være så lækkert at kunne invitere kæresten med på en lækker mini-getaway!

 45. Camilla A
  31. juli 2014 / 16:19

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at invitere min kæreste med på en “storby-ferie” til enten Odense eller København. Det vil være fantastisk at opleve stemningen der her i sommermånederne. 🙂

 46. Bettina Jensen
  31. juli 2014 / 14:59

  Åhh en lækker præmie!
  Jeg ville helt sikkert invitere en vis dejlig herre med mig 😉

 47. Maria Seidelin
  31. juli 2014 / 13:45

  Nøj det ville være lækkert <3 Vi bor i Nordjylland – men er i fertilitetsbehandling i Fredericia, så vi hat talt om en lille ferie i Odense kunne være lækkert! Så hvis jeg er heldig vil vi et smut til Odense ifbm vi er i Fredericia <3
  Krydser fingrene.
  Kh Maria Seidelin

 48. Anne-Marie
  31. juli 2014 / 13:14

  Jeg vil helt klart tage til Scandic i Odense og tage min datter med. Hun har fødselsdag d.11/8 og bliver 5 år. Hun ville elske at komme til Egeskov og se Titanias Palads og gå tur i træernes kroner 🙂 og så få lov at overnatte på super lækkert hotel med morgen buffét!

  Jeg krydser finger her <3

 49. Line - Infashionwebelieve
  31. juli 2014 / 13:09

  Årh altså, sikke en skøn giveaway. Jeg ville med det samme tage min kæreste i hånden, og glæde ham over en lille getaway sammen. Vi har ikke holdt nogen ferie sammen bare ham og jeg denne sommer, så hvor i landet er underordnet – bare dét at komme væk!

 50. 31. juli 2014 / 10:25

  Jeg ville tage væk fra Sjælland! Måske Bornholm eller en af de mindre øer på eftersommerferie. Men min dejlige kæreste!

 51. Pia Damgaard
  31. juli 2014 / 09:32

  Jeg vil gerne invitere min mand med på Scandic Bygholm Park. Det er sådan et skønt sted i fantastiske rammer… Vi var derovre i efteråret, men min kære mand havde været så smart at glemme sin jakke herhjemme og havde kun kortærmede T-shirts i tasken, så det blev et par dage indendørs… Jeg havde ellers rigtig glædet mig til at gå rundt sammen med ham i den smukke park 🙂
  Så det må da helt bestemt være en ommer…
  Pia Damgaard
  Piaogjan@hotmail.com

 52. Tenna Salmon Kristensen
  31. juli 2014 / 09:08

  Ved ikke hvor, men sammen med min kæreste, vi trænger til kæreste tid
  Tennakristensen@live.dk

 53. Tenna Salmon Kristensen
  31. juli 2014 / 09:08

  Ved ikke hvor, men sammen med min kæreste, vi trænger til kæreste tid

 54. Frederikke
  31. juli 2014 / 09:00

  Jeg vil rigtig gerne invitere min mor til et scandic-ophold i København. Jeg har kun et år tilbage hjemme inden jeg flytter, så vil gerne have muligheden for at få lidt ekstra mor&datter tid 🙂
  God dag derude !

 55. Lis Vinter
  31. juli 2014 / 07:56

  Jeg kunne godt bruge en lille ferie i Odense 😉

 56. Baysen
  31. juli 2014 / 07:51

  Lige hvad kæresten og jeg har brug for! Destinationen er ikke så vigtig. Vi trænger bare til at komme lidt væk fra en hverdag, som har været lidt for trist og stressende de sidste måneder.

 57. Marianne Juhl
  31. juli 2014 / 07:48

  Feeeed fed giveaway
  Jeg ville invitere min kæreste på kærestetur til Århus. Vi lever i langdistance forhold 1 i Nordjylland og en på Fyn. Vil elske at kunne mødes med ham på halvvejen og bruge en weekend i Århus med hygge ved åen – se Aros og den gamle by
  Krydser fingre for at blive den heldige

 58. Jeanne Hørdal
  31. juli 2014 / 05:24

  min søn bliver 9 d 5/8 og hans store drøm er at komme en tur til KBH men desværre er der ikke råd til sådan en gave :/ men hvis jeg vinder ja så skal vi derover og opleve tivoli og et par andre fede ting 😀

 59. Maria Møller
  30. juli 2014 / 23:34

  Jeg er totalt splittet om det skal være, Århus, København, Skagen eller hvad med bornholm, er det en mulighed? Kan ikke beslutte mig lige nu! 😉

  mariamoeller@live.dk

 60. Emilie
  30. juli 2014 / 23:21

  Til september har min kæreste og jeg 5-årsdag. Vi tager til København til en koncert. Me ds vi begge er på SU og togturen og koncertbilletten koster en del bliver vi nødt til at nedprioritere hotellet. Så det ville være helt fantastisk at vinde dette give-away så jeg kunne overraske kæresten med en nat på et lækkert hotel 🙂

 61. Stina
  30. juli 2014 / 22:46

  Har ikke holdt sommerferie i år, så ville rigtig gerne på en lille getaway til Århus eller København med en veninde 🙂

 62. Alexia
  30. juli 2014 / 22:37

  Er selvfølgelig allerede fat læser! 🙂

  Tror jeg ville tage til Århus aller Aalborg på visit, det er så længe siden og det er sådan nogen dejlige byer!

 63. 30. juli 2014 / 22:37

  Jeg ville tage min skønne kæreste med på tur, hvis jeg vandt. Vi skulle helt sikkert bevæge os mod København, da vi bor i Århus. 🙂

  Kærligst,
  Mette

 64. tanja mortensen
  30. juli 2014 / 22:34

  hold da helt op en lækker give away!!! et skønt ophold sammen med min mand til vores bryllupsdag den 3. september ville være rigtig lækkert at vinde. ville elske at komme en tur til silkeborg <3

 65. Camilla C
  30. juli 2014 / 22:31

  Jeg vil give det til mine svigerforældre i gave til deres kobberbryllup. De fortjener at komme lidt væk efter en hård tid – og så vil det være perfekt at kunne forkæle med , når de altid er der for mig .

 66. Emily
  30. juli 2014 / 22:30

  Wow, super fedt! 😮

  – Jeg ville gerne vinde et ophold i København og ville tage min mor med. Hun er syg med fibromyalgi og har ondt i sine led så hun næsten ikke kan arbejde. Vi har ikke haft råd til ferie udenlands, så ville gerne tage hende med så hun kunne holde en dags fri og forkæle hende. 🙂

 67. Pernille
  30. juli 2014 / 22:18

  Det lyder lækkert med sådan et ophold. Hvis jeg er den heldige ville det nok blive en kærestetur med manden 🙂

 68. 30. juli 2014 / 22:15

  Sikke en lækker give away(:
  Jeg ville klart tage min kæreste med, og meget gerne min hund,
  hvis der var et hotel, hvor jeg kunne have ham med(:
  Hvor i landet det ved jeg ikke.
  Men det ville nok blive et sted på Fyn eller i Jylland(:

  http://www.dyreglad-pige.blogspot.com

 69. Trine
  30. juli 2014 / 22:08

  Jeg ville tage min mand på den sommerferie, vi igen i år ikke havde råd til. Stedet er underordnet, bare det at komme væk hjemmefra lidt er nok.

 70. Maria Ørum
  30. juli 2014 / 21:19

  Som øbo er det tit nødvendigt med en overnatning hvis man skal til den store by 🙂
  Så ville nok være min skønne mand jeg ville invitere med til hovedstaden 🙂

 71. Katrine Gunnersen
  30. juli 2014 / 20:41

  Jeg vil til Sønderborg – og se Dybbøl Mølle og være til kulturel i det sønderjydske 🙂

  Og jeg vil afsted med min mand – og ikke mine børn 🙂

 72. Maja F
  30. juli 2014 / 20:36

  Jeg ville helt sikker inviterer min søde kæreste med 🙂 Gerne et sted med noget dejlig natur hvor man kan gå en lang tur.

 73. Tone Breckling
  30. juli 2014 / 20:35

  Vil så gerne opleve Odense – har aldrig været der…
  Vil ha’ min dejlige mand med. Han trænger til lidt afslapning, da han arbejder alt for meget. Så en middag i Odense, god vin og en dejlig seng ville gøre ham godt!

 74. Connie A
  30. juli 2014 / 20:25

  Jeg vil invitere min mand med en tur til Silkeborg

 75. nina
  30. juli 2014 / 20:22

  Årh sikke en fin giveaway!

  Jeg tror jeg ville tage min kæreste under armen og et smut til smilets by Århus på hotellet “Hotel Scandic Aarhus City”. Det kunne være så hyggeligt!

 76. Anne-Sofie Sørensen
  30. juli 2014 / 20:17

  jeg kunne godt tænke mig et opholds i nordjylland, tæt på natur og hav

 77. Line Høj
  30. juli 2014 / 19:59

  Jeg ville invitere kæresten med en tur til København 🙂

 78. Yvonne i
  30. juli 2014 / 19:33

  Jeg drømmer om at komme til Fyn denne sommer. Har ikke været der siden jeg var ganske lille. Drømmer om at vi skal på rundtur på motorcykel og overnatte et lækkert sted
  Yvonne.h.ipsen@hotmail.com

 79. Ditte
  30. juli 2014 / 19:30

  Hvor er det en skøn konkurrence! Jeg ville tage min skønne kæreste med, og det skulle selvfølgelig være på vores årsdag, som er lige om lidt. Han er pt. på Bali og kommer hjem i næste uge efter 3 ugers adskillelse. Forinden var jeg selv i Australien og på Bali med min bedste veninde i 2 måneder, så jeg synes, vi efterhånden trænger til noget kvalitetstid sammen 🙂 Hvis jeg vinder, skal turen gå til Århus, dels fordi jeg aldrig har været der, men også fordi jeg samtidig kunne benytte opholdet til at besøge min bedste veninde, som tager på højskole i Århus i starten af august. Så det ville virkelig være en win-win situation for mig at vinde! 😉

 80. Johanne
  30. juli 2014 / 18:59

  Jeg vil tage min mor med til et sted ved vesterhavet:)

 81. Mette Kristensen
  30. juli 2014 / 18:54

  Uhh hvor lækkert. Jeg er gravid med vores andet barn og det kunne da være dejligt med en lille get away inden baby kommer ud og hilser på verden.

  Da jeg er noget skidt til at være gravid ville vi bruge gavekortet i nærheden af os selv, så et sted i nordjylland

 82. Sarah Jensen
  30. juli 2014 / 18:50

  Jeg ville tage min søde mor med til København på en lille mor-datter hyggeweekend med shopping og alt der hører sig til 🙂 da jeg bor i Jylland og er på SU er det desværre ikke så tit at man får den mulighed 🙂

 83. Anne Mette Andersen
  30. juli 2014 / 18:24

  Lækker lækker give-away. Jeg kunne godt tænke mig at prøve Scandic i København hvis jeg vandt. Ville tage en god veninde med 🙂

 84. Lene Pedersen
  30. juli 2014 / 17:55

  Jeg vil helt klart invitere min mand med – vi har snart bryllupsdag, så det vil være en kærkommen gave 🙂

 85. Louise A
  30. juli 2014 / 17:40

  Min bedste veninde blev gift i starten af juni måned, og har ikke set hende siden da hun bor i København. Vi har indtil nu ikke kunnet få det til at passe sammen med arbejde/økonomi. Så vil elske at overraske hende med en weekendtur, hvor jeg kan have hende helt for mig selv. Især da hun skal nedkomme med sit første barn til december.

 86. 30. juli 2014 / 17:34

  Villle helt bestemt invitere kæresten med på en lille ferie<3

 87. 30. juli 2014 / 17:25

  Det lyder sørme lækkert. Jeg kunne da godt bruge en weekendtur med kæresten og væk fra det hele. Måske en tur til Århus, det er sådan en hyggelig by.

 88. Helena
  30. juli 2014 / 17:22

  Jeg ville tage min elsked mor med evt et sted på sydsjælland, der er så smukt

 89. 30. juli 2014 / 16:43

  Jeg fugte dig på Instagram, og jeg ville vildt gerne prøve det samme 🙂

  Liker og følger, gør jeg allerede 🙂

  /Linda

 90. Stine Andersen
  30. juli 2014 / 16:28

  Skøøn giveaway! 🙂
  Jeg vil gerne til Sjælland og det skulle være sammen med min lillesøster 🙂

 91. Alice Cravach
  30. juli 2014 / 16:02

  Skøn giveaway <3
  Jeg vil ta min mand med på kærste-tur, kan slet ikke huske hvornår det skete sidst :/ 😀 og hvorhen ved jeg ik lige 🙂

 92. pia sroka
  30. juli 2014 / 16:01

  Jeg vil invitere min kæreste med,gerne i nærheden af strand og skov,hvor man kan nyde naturen.

 93. Sus
  30. juli 2014 / 15:45

  Jeg ville helt sikkert invitere min dejlige mor med til Vejle og så kunne vi nyde en fantastisk dag i den by, vi begge er helt forelsket i!
  Vi har begge måtte arbejde hele sommeren igennem, så vi kunne virkelig godt trænge til at komme væk hjemmefra og så få en rigtig tøsetur med afslapning, forkælelse og shopping – Vejle ville være perfekt!

 94. lene løkke
  30. juli 2014 / 15:44

  Jeg ville overraske min kæreste med en getaway på hans fødselsdag 🙂

 95. 30. juli 2014 / 15:35

  Ih sikke en skøn give-away.
  Jeg ville invitere min kære mand med – jeg synes, jeg trænger til lidt alenetid med ham – uden børn, nu hvor vi endte med at fejre vores 1-års bryllupsdag sammen med børnene 😉

 96. Mia C Andersen
  30. juli 2014 / 15:21

  Vild giveaway. Jeg ville tage min lækre søn med til havet. Et sted med lækker mad og ro. Og nyde at have ham alene, væk fra PlayStation og diverse andre konsoller. Lige om lidt er han teenager og jeg er ikke klar.
  Mia CA / aimlovelive@gmail.com

 97. Marlene Høj
  30. juli 2014 / 15:11

  Jeg vil invitere kæresten med 🙂 Vi trænger til lidt børnefri. Tænk at sove en enkelt nat uden at vågne og sove længe. Suk!
  Måske skulle man kombinere overnatningen med en koncert, musical eller lignende og benytte sig af at børnene bliver passet.

 98. Betty Jacobsen
  30. juli 2014 / 14:38

  Jeg vil invitere min mand med. Vi kunne f.eks. tage til Odense i forbindelse med noget godt musik på Posten.

 99. Ida
  30. juli 2014 / 14:21

  Ih det ville være en lækker fødselsdagsgave at vinde et hotel ophold.
  Jeg vil tage Helene med, da hun ikke kommer på ferie i år og tænker at vi skal et sted hen, hvor der er en rigtig smuk natur 🙂

 100. 30. juli 2014 / 13:21

  Åhha en lækker give away. Jeg har ingen idé lige nu om hvor jeg ville tage hen på overnatning, for der er faktisk mange steder jeg gerne vil hen i lille DK. Men en lille getaway ville være lækkert!

 101. maibritt j
  30. juli 2014 / 13:19

  åha det er jo svært at vælge 🙂 men jeg tror faktisk jeg ville vælge comwell odense og tage et par dage i byen med min dejlige kæreste. Vi lever på stramt budget så vi har ikke været nogle steder i år, så sådan et getaway ville være helt fantastisk 🙂

 102. 30. juli 2014 / 12:50

  Jeg tror at jeg enten ville tage et afbræk til Fyn eller Jylland med en god veninde – Eller måske bruge opholdet under Bogforum. Godt nok bor jeg i udkanten af København, men skal ind og arbejde derinde alle tre dage og det kunne være lækkert med lidt forkælelse, når jeg så fik fri om aftenen og en solid morgenmad næste morgen, inden det igen gik løs. I så fald ville jeg invitere en veninde med ind til overnatningen. 🙂

 103. Pernille
  30. juli 2014 / 12:44

  Jeg vil tage min kæreste med på tur, overvejer Odense, en by jeg aldrig rigtig har set.

 104. StyleStories
  30. juli 2014 / 12:09

  Hvor lækkert! Jeg har kun været i Aarhus ganske kort et par gange og har et ønske om at opleve meget mere af byen fx se Den Gamle By og ARoS, så det kunne blive en god kandidat til gavekortet, hvis jeg vinder 🙂

 105. 30. juli 2014 / 12:01

  Åh det ville jeg gerne vinde 🙂 Jeg ville tage til Esbjerg med min mand, for at besøge hans søster – det er simpelthen for dårligt at vi ikke har besøgt hende endnu! Problemet er at hun kun har en lille et-værelsets lejlighed, og der kan vi ikke blive og overnatte med Guldklumpen 🙁 Måske en lille overnatning på Scandic Olympic kunne få os ud af starthullerne!

 106. Christina Bonke
  30. juli 2014 / 11:59

  Jeg tænker, at et sted på Fyn kunne være ret dejligt. Og jeg ville (selvfølgelig) tage min søde kæreste med. 🙂

 107. Katrine Guldbæk
  30. juli 2014 / 11:33

  Jeg kunne vildt godt tænke mig at overnatte nær København. Det er mange år siden jeg har været derovre, så vil gerne opleve den smukke by igen :-). Og jeg vil invitere min kæreste eller en god veninde med 🙂

 108. High on Fashion
  30. juli 2014 / 10:35

  Sikke en lækker giveaway 🙂 Jeg ville tage min kæreste med en tur til København og overnatte på en af de Scandic hoteller derover til min fødselsdag 🙂 Vi plejer altid at tage et sted hen og have nogle hyggelige dage ud af det!

 109. Charlotte // Rebel Against Yourself
  30. juli 2014 / 09:45

  Jeg er ligeglad med hvor i landet det er, men ville være så glad for at vinde. Ville elske en lille getaway med min kæreste og få et lille afbræk fra far, mor, børn hverdagen herhjemme 🙂

 110. 30. juli 2014 / 09:34

  Om jeg vil være med?? JAAAAAA selvfølgelig vil jeg det 😀

  Skulle jeg være så heldig at vinde… ville jeg forære opholdet til min kæreste i fødselsdags gave, så ville han nemlig være “tvangsindlagt” til kæreste tid… uden mulighed for at stikke af 😀

  Hvor i landet turen skulle gå hen, har jeg ikke helt overvejet… men enten ned mod grænsen eller et sted med mulighed for at fiske 😀

  Følger selvfølgelig via Bloglovin’… x’er fingre og håber.

  – Pia

 111. Mette Süberling
  30. juli 2014 / 09:27

  Oplagt kærestetur – forhåbentlig:-)

 112. Simone - an ode to fashion
  30. juli 2014 / 09:22

  Med en kæreste som spiller fodbold stort set hele året inkl. hver weekend, ville det virkelig være dejligt at kunne tage ham under armen en friweekend, og nyde den på et hotel bare et eller andet sted i landet! 🙂

 113. 30. juli 2014 / 09:15

  Sikke en fed give away! Hvis jeg var så heldig at vinde ville jeg tage min dejlige kæreste med på tur, fx til københavn og lege turist i vores egen hovedstad (vi bor i Aalborg) eller til fyn og så besøge min kærestes fætter, som han har talt meget om, at jeg skal møde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!