Genius på National Geographic

Genius på National Geographic

Genius på National Geographic

Genius på National Geographic

Genius på National Geographic

Genius på National Geographic

Genius på National GeographicI aften vises første afsnit af serien GeniusNational Geographic. Gennem Bloggers By Heart var jeg i torsdags inviteret forbi til verdenspremieren. Det foregik i Empire Bio på Nørrebro med rød løber, og jeg fik lov til at tage min veninde med. Her fik vi lov til at se det første afsnit i serien, inden det hele går live i aften.

Genius på National Geographic

Serien Genius handler om geniet Albert Einstein. Vi følger ham parallelt som ung og uerfaren og som ældre og erfaren. Første afsnit begynder i Tyskland, hvor Einstein ikke rigtigt kan finde sig til rette på sit studie. Han har svært ved at sidde og lære og vil meget hellere i gang med selv at forske. Da hans familie rejser til Italien for at arbejde, beslutter han sig for at gøre noget selv. For det er kun ham, som er ansvarlig for sin egen fremtid.

Min veninde arbejder selv med forskning, og hun glæder sig til at følge serien hver søndag fremover. Jeg har desværre ikke selv National Geographic. Det ærgrer mig en del, for serien lover godt. Jeg regnede ikke med, at den ville være noget for mig, men jeg har lyst til at se mere. På rollelisten finder du bl.a. Geoffrey Rush og  Emily Watson. Hvis du er i tvivl, om Genius er noget for dig, kan du starte med at se traileren HER. Jeg er sikker på, den vil fange dig.

Sæson et, afsnit et af Genius sendes på National Geographic hver søndag kl.22. Indtil videre er der produceret en sæson med i alt ti afsnit. Om der er planlagt flere sæsoner og afsnit ved jeg desværre ikke. Lad mig endelig høre, om du skal se den i aften.


Jeg var inviteret med til Genius verdenspremieren af et PR bureau. Holdningerne er som altid mine egne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!