Fjern neglelak med Dip Twist på ingen tid

ReklameDer findes mange forskellige skønhedsprodukter, og nogle af dem er bedre end andre. Jeg er især fan af dyp-fingeren-i-bøtten neglelakfjerneren. Ja, jeg vidste ikke, hvad jeg skulle kalde den. Uanset er den genial. Som jeg husker det, var det først Depend der kom med den, så Sephora, og senere Matas. Og nu er der mange, der har fulgt i deres fodspor. Senest er det et jysk firma, der har produceret Dip Twist. Her kommer min anmeldelse. Bemærk at den er subjektiv.

Fjern neglelak med Dip Twist på ingen tid

Udseende: Dip Twist findes i fire forskellige varianter, som er baserede på farver og dufte. Varianterne er kokos, jordbær, citron samt syren. For en farveforskrækket som mig foretrækker jeg klart den hvide udgave med kokosduft. Den er ligesom bare pænest.

Materiale: Dip Twist findes i glas, hvilket jeg synes er ærgerligt. Mest fordi der er neglelakfjerner i, og jeg er ret så klodset. Kommer jeg til at tabe noget, foretrækker jeg klart f.eks. en body lotion frem for neglelakfjerner. Dernæst er glas bare ikke super praktisk at have med i en weekendtaske eller kuffert. Jeg håber, de kommer i plastik i stedet for glas med tiden.

Konsistens: Neglelakfjerneren Dip Twist har en blød svamp, som er nem at arbejde med.

Virkning: Min neglelak forsvinder nemt og hurtigt, og det er jeg fan af. Jeg kan især godt lide, at det er så nemt at fjerne neglelak fra kun en enkelt finger.

Duft: Jeg er altså desværre ikke helt fan af duften på dette produkt. Selvom produktudvikleren har forsøgt at kamuflere duften af acetone med bl.a. jordbær, er den der altså stadig. Så lad lige være med at stikke næsen for langt ned i.

Pris/køb den her: Prisen er god. Et glas med Dip Twist neglelakfjerner koster nemlig blot 39kr, og der er til mange dyppede fingre i et glas. Find det HER hos Billigvoks.dk.

Alt i alt: Produktet i sig selv er jo genialt, men desværre synes jeg, at glasset er for højt. Eller også er mine fingre for korte. Jeg kan bedre lide f.eks. den fra Matas, hvor bøtten er lidt lavere. Den kan også bedre være i min “negle”-skuffe modsat denne. Det er heldigvis smag og behag, og det får ikke mig til at holde mig fra den. Derudover undrer det mig, hvornår pokker dyp-tåen-i-bøtten lanceres.

Essie farverne på billederne er i øvrigt Chinchilly (muldvarpegrå) og Licorice (sort). Chinchilly er og bliver min Essie favorit, og så vil jeg forsøge mig med den sorte.

Alle produkterne er modtaget til test. Holdningerne er som altid mine egne.

Share:

3 Comments

 1. 17. august 2016 / 11:49

  Åh ja, hvordan kan jeg glemme dem 😉 De er herre smarte!

  • Lullumut
   Forfatter
   17. august 2016 / 18:24

   Jeg bruger stort set ikke andet til at fjerne neglelak med 🙂 Bruger en flaske og vat, når det er til tæerne og pads på ferier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!