Essie: Lapis of luxury neglelak

Hej skønlinger. Jeg har lige været offline et par dage, da jeg var en tur i det svenske til et møde med mine nordiske marketing kollegaer. Er helt tanket op på kreativitet og nye, spændende opgaver, skønt. Der er ikke noget som udfordringer.

I kan nok fornemme herinde, at aktiviteten er dalende. Lysten er der skam men det er tiden bare desværre ikke. Det der HD-afgangsprojekt trækker altså tænder ud. Inden længe er der heldigvis både helligdage og fridage, så de skal bruges flittigt. Min PC er heller ikke kommet retur, og jeg er ikke helt så gode venner med min utroligt langsomme 10″ studie-PC. Så det er lidt en kombination af begge dele.

Nå, jeg ville egentlig bare vise jer denne neglelak fra Essie, som jeg har fået af Billigvoks.dk til at teste. Viste jer den HER men har ikke fået den prøvet på før nu. Synes farven er genial og super sommerlig. Tror jeg vil få den brugt flittigt på de bare, brune tæer. Den kan købes HER til 79kr.

Share:

10 Comments

 1. Guapizimo
  17. april 2013 / 14:24

  Det er en super skøn farve og helt sikkert en af mine blå favoritter!

  Håber snart din PC kommer retur, så du kan blive bedre venner med det afgangsprojekt 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   20. april 2013 / 10:26

   Den er nemlig rigtig stille og rolig og ikke for voldsom 🙂
   Tak, den skal hentes i dag 🙂 Jeg skriver faktisk projekt på min lille PC, men blogging duer ikke på den 🙂

 2. 17. april 2013 / 13:14

  Hvor er den flot! Jeg er vild med Essie’s lakker, sidder selv pt ov vifter med ny lakeret negle, dog i en hel anden farve – 227A som er mat orange. Jeg kan ikke helt finde ud af, om den er et no go :-/ Men den skal jo afprøves 😉

  Håber snart overskuddet kommer tilbage – og din pc 😉
  /Camilla

  • Lullumut
   Forfatter
   20. april 2013 / 10:25

   Det er jeg helt sikkert også 🙂 Aww, lyder ikke dårligt 🙂 Ja, prøv prøv prøv 🙂
   Hehe, tak – skal hente min PC i dag, yay 🙂

 3. Sofies closet
  17. april 2013 / 11:09

  Ej, sikke en fin farve altså. Den er så smuk! 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   20. april 2013 / 10:24

   Synes også den er super cool og frisk 🙂

 4. 17. april 2013 / 10:36

  Den er rigtig sommer-fin… og Essie er jo altid et hit 🙂
  Godt, at du snart har lidt fridage, at se frem til… for man skal ikke have for travlt 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   20. april 2013 / 10:24

   Skal helt klart have min Essie samling udvidet, hihi 🙂
   Jaa, de skal så bare bruges på at skrive, men det er stadig rart med den ekstra tid 🙂

 5. Ida
  17. april 2013 / 07:30

  Det lyder bare så fedt med alle de arbejds rejser du kommer på 🙂
  Kender dog godt det med tiden og studiet der tager meget tid og overskud.

  Din nye lak er så fin og det er så skønt, at vi nu kan komme lidt mere farve på neglene 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   20. april 2013 / 10:24

   Ja, men der er jo også en del arbejde og transporttid i det 🙂 Fløj f.eks. 4 gange på 2 dage, puha..
   Det er klart, at det kun er en periode, men det tager på både min tid og energi.
   Mm ja, farve på neglene 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!