En mulig sofakandidat fra SOFACOMPANY

Jeg drømmer stadig om en ny sofa til min stadig nye stue. I går havde jeg huset fuld af søde piger, der snakkede livligt, og det bekræftede mig i, at jeg fortsat gerne vil have en stor sofa, hvor der er plads til mange gæster. Om det skal være en hjørnesofa igen er jeg dog ikke helt sikker på. Det er dejligt at kunne ligge og se film med kæresten eller at kunne have overnattende gæster, men der findes godt nok ikke mange pæne hjørnesofaer, som tilmed er til at betale for. Den sofa jeg har i dag var pæn engang, men efter otte år er det lidt kedeligt stadig at kigge på den, haha. Luksusproblem, I know.

En mulig sofakandidat fra SOFACOMPANY

I min søgen efter en ny sofa er jeg faldet over sofaen Leon, som er en mulig sofakandidat fra SOFACOMPANY. Den er stor og pæn, og så er den grå, hvilket vil matche farven på væggen rigtig godt. Prisen på nettet står til 5.999kr, som netop passer med vores budget. Næste skridt er at få overtalt min kæreste. I første omgang har jeg lokket ham med ud til SOFACOMPANYS Showroom på Strandlodsvej 44 på Amager. That’s a start.

Share:

6 Comments

 1. 14. april 2016 / 15:23

  Uhh…den er flot! kan sagtens se den i Jeres stue. Den vil passe perfekt til.

  • Lullumut
   Forfatter
   14. april 2016 / 16:13

   Den er mega flot 🙂 Fedt at du også kan se den i vores stue 🙂 Jeg regner med at kigge på den i showroomet i weekenden.

 2. 10. april 2016 / 18:31

  Den er godt nok også fin 😀 Er vild med farven, men den er nok ikke så babyvenlig herhjemme 😛

  / Liselotte

  • Lullumut
   Forfatter
   10. april 2016 / 18:56

   Helt vildt fin 🙂 Nej, så skal du nok over i en mørk grå eller sort måske 🙂 Men er der egentlig noget, der er babyvenligt? 😀

 3. Katrine Guldbæk
  10. april 2016 / 17:38

  Den er så flot og elsker farven 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   10. april 2016 / 18:55

   Ja, den er så flot 🙂 Jeg kan slet ikke få nok af grå for tiden 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!