Easy Underwear og en rabatkode

Easy Underwear og en rabatkode

Easy Underwear og en rabatkode

Easy Underwear og en rabatkodeHer mens jeg går hjemme på barsel, er jeg begyndt at rydde op i mine ejendele. En såkaldt life laundry kan du vist godt kalde det. Bl.a. skal alt mit habengut der var inde på det tidligere kontor (nu børneværelse) have et nyt hjem. Enten i mit hjem eller hos en anden. Jeg får ryddet godt op i bl.a. gamle breve, billeder, nips, tøj mv. Noget ryger ud, og noget bliver sat til salg eller afleveret til genbrug. Jeg er top motiveret.

I forbindelse med oprydning i mit klædeskab, er jeg begyndt at se mig om efter lidt nyt tøj. Gerne basis og helst kvalitet frem for kvantitet. Det må gerne være noget, som jeg kan have i længere tid og ikke skal skille mig af med efter få ganges brug pga. dårlig kvalitet. Eller simpelthen fordi det ikke passer med resten af min garderobe.

Easy Underwear

I et forsøg på at finde både noget basistøj og noget af en høj kvalitet, har jeg modtaget lidt fra webshoppen Easy Underwear. Hos Easy Underwear kan du shoppe produkter fra forskellige mærker. Fælles for dem er dog, at de er udvalgt ud fra de bedste materialer, og at de ikke indeholder bl.a. unødvendig farve. Samtidig vil Easy Underwear gerne sælge dig dine nye favoritter. Items du hiver frem igen og igen og efter adskillige ture i vaskemaskinen. Hos Easy Underwear finder du både undertøj til damer og til mænd, og det indebærer også T-shirts og sokker. Du finder både det helt enkle undertøj og det lidt finere med blonder på. Basis til enhver smag. Udover almindelig webshop har Easy Underwear også abonnementspakker til mændende. Oplagt til de mænd, som glemmer at opgradere deres beholdning af boxershorts eller sokker, når der går hul på det. Læs mere om Easy Underwear og se hele sortimentet HER.

Nyt undertøj og en T-shirt

Hos Easy Underwear har jeg bestilt to par trusser fra det danske mærke lulu’s drawer samt et par trusser og en T-shirt fra det svenske mærke AO CMS. Jeg har testet det hele i både brug og vask og er mere end tilfreds. Alle tingene er i god, blød kvalitet og noget jeg gladeligt vil hive frem om morgenen. Der er næsten ikke noget bedre end god, blød basis, som passer til alt andet i garderoben. Begge slags trusser er bløde og gnaver ikke i siderne. T-shirten har den helt rigtige runde hals og sidder til uden at være hverken for stiv eller for stram i det. Alle delene kom pakket enkeltvis og præsenterede sig virkelig fint. Af miljømæssige årsager kunne jeg måske godt have undværet den ekstra emballage, men lækkert var det nu. Lige som en hel masse små gaver.

Rabatkode

Hvis du også synes om produkterne fra Easy Underwear, kan du shoppe med 20% rabat. Brug blot rabatkodenlouise” inde i webshoppen. Den er gyldig de næste to måneder. OBS! Jeg tjener ikke noget på, at du bruger rabatkoden, så du kan roligt shoppe løs.

Læs ogsåPå iscafé i culotte bukser


Grå AO CMS T-shirt // Sorte AO CMS hipsters // Sorte lulu’s drawer mae strings


Produkterne er modtaget i forbindelse med bloggen. Holdningerne er som altid mine egne.


 

Share:

4 Comments

 1. 2. august 2018 / 12:27

  Det ser lækker ud …. og blonden ser blød ud 🙂 Hader krads-blonde

  • Lullumut
   Forfatter
   2. august 2018 / 23:49

   Ja ik’ – jeg kan i hvert fald sige god for de tre dele, jeg har testet her 🙂 Uh nej, livet er for kort til kradsende undertøj :-/ Så bliver det en virkelig lang dag..

 2. 1. august 2018 / 08:39

  Hej Louise,
  tak for anbefalingen. Jeg skal da helt klart ind og kigge på deres BH’er, da jeg mangler nogle pæne blonde basis BH’er uden bøjle, som stadig holder det hele på plads og støtter. Jeg er blevet nysgerrig efter at prøve deres, og med rabatten er der jo ikke så meget at betænke.
  Godt initiativ med din oprydnings proces. God fornøjelse.

  Betina

  • Lullumut
   Forfatter
   2. august 2018 / 23:48

   Velbekomme. Jeg håber, du finder noget godt, som du bliver glad for med det samme og på sigt 🙂 Jeg ammer pt. og bruger amme bh’er, men senere skal jeg have opgradet min bh samling også 🙂
   Ja ik’ 🙂 Det tager bare liiidt lang tid med en baby, der er begyndt at møve sig rundt, men det løber heldigvis ingen vegne. Mange tak 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!