Drømmer om hjemmespa og spa ophold

Husker I at sætte tid af til jer selv? Jeg har en kæreste, som arbejder på nogle lidt andre tidspunkter end jeg selv gør, og det efterlader ofte en del tid, hvor jeg er alene hjemme, hvis jeg altså ikke lige er på job eller har en aftale. Det er både godt og skidt. Men det gælder jo om at se positivt på det, så det gør jeg. Når jeg ikke bruger min alene tid på f.eks. at være huslig eller blogge, kan jeg godt lide at lave lidt hjemme spa med gode produkter. Et par af mine favoritter har længe været dette kit fra Bliss, som jeg skrev en anmeldelse af tilbage i efteråret. Det er et sæt, der dufter noget så dejligt, og især denne bodyscrub er fantastisk. Det giver en rigtig spa stemning.

Når jeg ikke laver hjemmespa, drømmer jeg om spa ophold. Jeg var på Comwell Borupgaard tilbage i april 2009, og jeg har tænkt på det lige siden. Comwell er bare så gennemført, og jeg har mange gange tænkt på, at jeg må derhen igen. Sidste forår var jeg på Torekov Hotell i Sverige med først min kæreste og dernæst min søster. Åh, jeg bliver aldrig træt af det sted. Men nu er det tid til at prøve noget nyt, og jeg har hørt så meget godt om Ystad Saltsjöbad i Sverige, så det må være næste spa ophold på tapetet. Jeg har snakket med et par veninder om, at vi skal tage en tur på spa i det svenske til efteråret, og jeg har fundet lidt gode priser hos Hotelspecials.dk. Nu skal økonomien dog først lige bankes lidt op igen efter årets helt store sommerferie, og så skal der bookes en tur. Laver I også hjemmespa og drømmer om spa ophold?

Share:

6 Comments

 1. 6. august 2014 / 16:28

  Jeg er nok ret dårlig til at sætte tid af til mig selv. Synes altid der kommer noget i vejen 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   8. august 2014 / 15:48

   Me too. Det må vi blive bedre til 🙂

 2. Marlene Høj
  5. august 2014 / 21:19

  Hvem gør ikke det?!

  • Lullumut
   Forfatter
   8. august 2014 / 15:43

   Der skal nok være nogen, som ikke er til spa og afslapning på den måde 🙂 Vi er jo, heldigvis, ikke alle ens 🙂

 3. Anne Schmidt - WhatWhenWhere
  5. august 2014 / 16:17

  ELSKER BLISS og ELSKER HJEMMESPA…

  For mig er hjemmespa total selvforkælelse og forsøger altid at gennemføre konceptet min. 1 gang om ugen. 🙂

  Knus Anne

  • Lullumut
   Forfatter
   8. august 2014 / 15:43

   Ja, det husker jeg 🙂 Jeg har prøvet OXI masken nu, og den er jo for lækker lækker 🙂
   Åh, jeg burde blive bedre til det 🙂 Må indføre det hver søndag 😉
   Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!