Den lækreste pudderbørste fra Real Techniques

ReklameJeg bruger forholdsvis få penge på make-up, da jeg kun bruger det mest gænge såsom lidt på brynene, mascara, eyeliner, lidt på kinderne og måske lidt på læberne. Til hverdag i hvert fald. Til gengæld kan jeg godt lide at bruge lidt ekstra penge på det værktøj jeg bruger til at lægge min make-up med. Jeg har længe gerne ville prøve nogle af børsterne fra Real Techniques, fordi jeg kun har hørt positivt om dem, og på det seneste er den lækreste pudderbørste fra Real Techniques altså flyttet ind hos mig.

Mit førstehåndsindtryk af pudderbørsten var yderst positivt, og det indtryk har heldigvis holdt ved. Børsten er meget elegant, og det er ikke til at tage fejl af den gode kvalitet. Børsten er god og blød, og det gør det nemt for mig at fordele pudderen. De hvide hår på toppen gør det nemt at se, hvor meget pudder jeg har fået på børsten, så jeg ikke får overdoseret. Ydermere er børsten pæn og elegant at se på, og bunden er flad, sådan at den kan stå selv og ikke behøver at ligge i en skuffe eller stå i et glas. Det vil da også være synd at gemme den væk.

I øvrigt vil jeg varmt anbefale, at du renser din børste ofte, også selvom den ikke er i brug hver dag. Den kan nemlig hurtigt samle bakterier. I den ideelle verden bør du vaske den hver eller hver anden uge. Det behøver ikke at tage lang tid, og din hud vil elske dig for det.

Denne pudderbørste fra Real Techniques kan købes hos Billigvoks.dk. Prisen er 119kr. på nuværende tidspunkt, og normalprisen ligger på 149kr, så der er altså lige nu lidt penge at spare. Real Techniques har lavet et hav af børster og pensler til ansigtet, og der findes forskellige designs og typer. Derudover findes der rejsesæt, multifunktionelle svampe samt rensegel. Find et stort udvalg HER.

Fun fact: Real Techniques er startet af søstrene Samantha og Nicola Chapman. De voksede op omgivet af make-up, eftersom deres tante var make-up artist i London. Tanten havde bl.a. Prinsesse Diana og David Bowie som kunder.

Har du selv prøvet nogle af børsterne fra Real Techniques? Det er i hvert fald ikke min sidste børste derfra.

Bemærk at min anmeldelse er subjektiv. Produktet er modtaget til test på bloggen. Holdningerne er som altid mine egne.

Share:

2 Comments

 1. Liselotte / Everyday Couture
  10. april 2016 / 11:57

  Smukke billeder søde 🙂

  Er virkelig også fan af børsten!

  / Liselotte

  • Lullumut
   Forfatter
   10. april 2016 / 14:32

   Tusind tak! 🙂
   Dejligt at høre, jeg ikke er den eneste 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!