De tynde dunjakker

Åh, jeg sukker sådan efter de fine, tynde dunjakker, der er overalt for tiden. De ser både pæne og behagelige ud, og så er de noget så bløde. Jeg vil bare gerne have en i hver farve, haha. Mon nogen af jer kære læsere har sådan en tynd dunjakke? Kan I anbefale et godt mærke? Dem der er på billedet her er i øvrigt fra Designer Forum og standen Club Collection. Hvis jeg ikke når at anskaffe mig en snart, så kan jeg jo trøste mig selv med, at de snart er for kolde, haha.

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

6 Comments

 1. BRUUN by BRUUN
  19. oktober 2013 / 08:53

  Den er også virkelig fin! Jeg har investeret i en udsalgsudgave fra Vila – og er svært tilfreds! 😉

  /Linda

  • Lullumut
   Forfatter
   20. oktober 2013 / 19:01

   Uh, jeg er altid så glad for Vila, så jeg vil da lige surfte ind forbi dem, thx for sharing 🙂

 2. Ida
  18. oktober 2013 / 12:46

  Jeg er så glad for min. Det føles som om jeg ikke har den på, fordi den er så let og så varmen den dejligt 🙂
  Fan fan fan 😀

 3. Ida
  18. oktober 2013 / 12:46

  Jeg er så glad for min. Det føles som om jeg ikke har den på, fordi den er så let og så varmen den dejligt 🙂
  Fan fan fan 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   20. oktober 2013 / 19:01

   Det kan jeg godt forstå. Den er så pæn. Dejligt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!