De smukkeste øreringe med perler

Jeg kunne ikke stå for de her smukke perleøreringe med dobbelte perler. Synes bare de er så smukke, når de hænger ned under øreflippen. De var kun tilbage i lyserøde, men det er da også bare noget så fint her til sommeren, og de bliver allerede brugt flittigt.

De er købt hos ASOS til blot 46kr. inkl. porto. De ser desværre ud til at være udsolgte nu, men måske kommer de tilbage igen. Ellers kan I helt sikkert finde noget lignende hos Ebay. Bare søg på “Pearl earrings”. Til den pris er det jo en virkelig god måde at prøve en trend af i stedet for at købe et par dyre designer øreringe. Er du selv til perletendensen? Jeg elsker perler i alle afskygninger, men disse bliver bare meget mindre mormor.

Share:

12 Comments

 1. 2. juni 2014 / 10:15

  De er meget smukke i den farve – og hos Asos er de med garanti også i orden. MEN – jeg udviklede ALVORLIG nikkel allergi ved et par Ebay øreringe (dengang “tråd-indianer-øreringene” var in) fordi de ikke har regler på nikkel, med det resultat at jeg kun tåler ægte i dag, ellers slår jeg ud og klør og bløder (ja, ulækkert!). Så jeg får ondt i maven, når folk spammer med deres perleøreringe til 5,- fra Ebay – pas på Jer selv 😉

  /Linda

  • Lullumut
   Forfatter
   2. juni 2014 / 21:43

   Det er den vildeste farve 🙂
   Åh, du siger noget. Jeg har faktisk ikke tænkt så meget over det, fordi jeg ikke altid har mine øreringe i en hel dag. Jeg får ofte ondt, og der har nok ikke noget med materialet at gøre men mere, hvad de vejer. Og du har så ret. Jeg vil egentlig også meget hellere støtte bl.a. danske smykkedesignere, men jeg synes ikke altid, jeg kan være med på prisen.

 2. Sofie Eilersen
  30. maj 2014 / 00:13

  Hvor er de altså bare fine 😀 Er vild med farven på perlen!

  • Lullumut
   Forfatter
   30. maj 2014 / 00:31

   Helt vildt, tak 🙂 Jeg ville have foretrukket de lyse perler, men efter at have modtaget disse, er jeg altså blevet mere end glad for dem 🙂

 3. Katrine Guldbæk
  29. maj 2014 / 21:59

  De er så fine. Har selv købt et lignende par på eBay 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   30. maj 2014 / 00:31

   Fedt! 🙂 Der er jo ikke nogen grund til at købe de dyreste fra starten af, hvis de ikke bliver brugt 🙂 Så kan man altid købe de dyre, når de er trætte 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   30. maj 2014 / 00:30

   Tak, de er så flotte 🙂

 4. High on Fashion
  29. maj 2014 / 20:12

  Jeg er vild med farven 🙂 Det er så fint 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   29. maj 2014 / 20:50

   De er nemlig bare så fine i den sarte rosa farve 🙂

 5. 29. maj 2014 / 12:56

  Elsker perle trenden og har faktisk selv lige lavet et indlæg med mine nye perle øreringe fra ebay 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   29. maj 2014 / 20:49

   Det må jeg da lige se efter 🙂 Jeg har desværre ret mange ulæste indlæg på min Bloglovin.. Og så har jeg STADIG ikke købt noget på Ebay endnu, haha..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!