Dagens 290815 – I ny blazerjakke

I lørdags var jeg trukket i min nye blazerjakke, som jeg har modtaget i gave af Zaful. De kontaktede mig i løbet af sommeren og spurgte, om jeg ikke havde lyst til at bestille noget tøj hos dem. Et hurtigt kig i deres webshop, og jeg havde fundet en masse fine sager. Her i blandt denne fine blazerjakke. Farven kommer helt sikkert bedst til sin ret på de sidste to billeder. Den er meget mere rosa end laksefarvet. Udover farven kan jeg rigtig godt lide snittet, at den ikke har en krave, de trekvart lange ærmer og folderne på ærmerne.

Jeg kendte ikke til webshoppen Zaful.com i forvejen, men de har et meget bredt og imponerende udvalg. Der er både klassisk og trendy tøj, og lige nu er der f.eks. fokus på kjoler til efteråret. Webshoppen er intuitiv og nem at handle på. Kender I Zaful.com, og har I prøvet at bestille noget derfra?

Rigtig god fredag og weekend til jer alle. Jeg er på nuværende tidspunkt på vej til Norge, men jeg vender stærkt tilbage her på bloggen på om et par dage. I mellemtiden kan I følge med på Instagram og på Snapchat @lullumut.

[Zaful blazerjakke, VRS Fashion top, VILA nederdel, New Look ballerinaer, Marc by Marc Jacobs ur, Carré øreringe]

6 Comments

 1. Eline Tychsen
  7. september 2015 / 10:41

  Jeg kender dem godt, og jeg har også bestilt noget derinde fra et par gange 😀 Jeg synes de har så mange fine ting. Og din blazer er så fin til dig <3

  • Lullumut
   Forfatter
   7. september 2015 / 23:31

   Ej hvor fedt 🙂 Jeg må lige se på din blog, om jeg kan finde noget af det, hvis du har vist det frem 🙂 Jaa, det er en fristende webshop 🙂
   Tusind tak! 🙂

 2. Ida
  5. september 2015 / 09:47

  Hvor er den pæn 🙂
  Jeg kender heller ikke mærket.
  Håber at du hygger i Norge, det ser ihvertfald lækkert ud på både IG og snapchat 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   6. september 2015 / 21:03

   Tak 🙂
   Det er ikke et mærke men derimod en webshop med forskellige brands 🙂
   Tak, det var en rigtig god og tiltrængt tur 🙂

 3. Liselotte / Everyday Couture
  4. september 2015 / 11:48

  Hvor ser du godt ud søde 😀

  Har lige tilføjet dig på Snapchat 🙂

  / Liselotte

  • Lullumut
   Forfatter
   6. september 2015 / 21:02

   Tusind tak 🙂
   Ja, det så jeg – så hyggeligt – har også tilføjet dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!