Dagens 240813 – På Fejø

Som bekendt brugte jeg min weekend på Fejø nede ved Lolland. Der var minimal netværksdækning, og jeg kunne knap opdatere min e-mail. Det var helt fantastisk. Jeg ankom til Fejø sammen med min kæreste meget sent fredag aften, og mine forældre var der i forvejen. Jeg nød hvert eneste øjeblik dernede i godt selskab, og vi fik både kørt, cyklet, gået, spist, drukket, plukket frugter og bær, grinet, solet og meget mere. Jeg fik taget en del stemningsbilleder – er I interesserede I at se nogle af dem? Vi kom hjem igen sent søndag aften, og det var noget af en omvæltning at skulle tilbage på job mandag morgen. Ikke desto mindre var jeg fyldt op med glæde.

Billederne her er taget nede ved Dybvig Lystbådehavn, hvor vi gik ned for at få en is på caféen Den Lysegrønne Ø, som desværre havde lukket. En af ulemperne ved en lille ø er åbningstiderne. Dem kunne man dog se på Internettet. Hvis man ellers kunne komme på, haha. Heldigvis kom min far på en idé og cyklede efter isbåde hos købmanden. For is det skulle vi ha’. Og så var jeg i øvrigt klædt i H&M samt Bianco fra top til tå. Meget tilfældigt.

[Top – H&M Fashion Against Aids, cardigan – H&M, nederdel – H&M L.O.G.G, ballerinaer – Bianco Footwear, solbriller – Bianco Footwear]

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

14 Comments

 1. Sofies closet
  30. august 2013 / 14:58

  Hvor ser det altså bare hyggeligt ud, og selvfølgelig skulle I da have is! Jeg vil meget gerne se stemningsbilleder 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   30. august 2013 / 22:07

   Det var det virkleig også 🙂 Hehe ja, is is is 😉 Mens vejret er til det ik’ 😉 Super, så finder jeg dem frem 🙂

 2. Karina
  29. august 2013 / 22:27

  Du ser rigtig godt ud Louise 😉 Det lyder som om at du har hygget dig 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   30. august 2013 / 22:06

   Tusind tak 🙂 Det kan du tro, jeg hyggede mig så meget 🙂

 3. 29. august 2013 / 20:39

  Hvor er du dog smuk.

  • Lullumut
   Forfatter
   29. august 2013 / 21:21

   Og hvor er du sød! 😀 Tak for at gøre min aften endnu bedre 🙂 <3

 4. Trine
  29. august 2013 / 15:11

  Uha det lyder som en rigtig hyggelig weekend…

  Og lækkert outfit…

  • Lullumut
   Forfatter
   29. august 2013 / 21:20

   Det var såå skønt 🙂
   Mange tak 🙂

 5. Ida
  29. august 2013 / 12:46

  Hvor ser du dejlig ud søde pige. Glæder mig til at se dig senere <3

  • Lullumut
   Forfatter
   29. august 2013 / 21:19

   Taak 🙂 Ja, tak for i dag, det var godt at se dig 🙂

 6. Katrine Guldbæk
  29. august 2013 / 12:36

  Hvor klæder det dig bare godt med nederdel – mere af det (dog nok med strømpebukser inden under i nærmeste fremtid ;-)). Dejlige omgivelser du har fået taget billeder i!

  • Lullumut
   Forfatter
   29. august 2013 / 21:19

   Ih, tusind tak altså 😀 Hehe ja, jeg skal have fundet mine strømpebukser frem, for jeg har så mange fine nederdele 🙂
   Ja, det er simpelthen så smukt 🙂 Det er noget andet end hjemme foran muren 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   29. august 2013 / 21:18

   Dem skal du få <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!