Dagens 170813 + en bamse

Først mig, så bamsen, haha. Eller, man kan vel også godt kalde mig en bamse?! Mit outfit er fra i lørdags, hvor min kæreste og jeg var sammen med min svigerfamilie. Vi var inviteret på besøg for at sige hej til denne lille, bløde, labre bamse, som jeg var lige ved at stjæle med hjem. Jeg skulle bare have gjort det, for de havde sikkert ikke lagt mærke til det. Eller noget. Er han ikke bare dejlig. Hvis min kæreste ikke havde allergi, så er jeg ret sikker på, vi havde anskaffet os en kat eller hund for mange år siden. Jeg glæder mig i hvert fald til at passe den lille nye mops, næste gang svigermekanikken skal i byen (pick me!). Ja, jeg er dybt forelsket. Kan man være andet. Har I husdyr? Jeg har haft 3 katte i løbet af min barndom.

[Bluse – Vila, jeans – Free People, cardigan – Gina Tricot, loafers – Duffy]

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

12 Comments

 1. 21. august 2013 / 15:01

  Du ser godt ud og holdt kæft den hund er søøøøøød! <3

  • Lullumut
   Forfatter
   21. august 2013 / 19:40

   Taaak 🙂 Måske vi skulle have haft et billede sammen 😉

 2. Anne-Marie
  20. august 2013 / 19:40

  Åh!! Hvor er Ludvi skøn og lækker og alt for nuser! Jeg vil med og passe ham <3 Ps. Du ser også skøn ud 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   21. august 2013 / 19:37

   Han er bare sååå skøn 🙂 Ja, I må komme forbi, når vi passer ham 🙂
   Haha, tak hvor er du sød 🙂

 3. 20. august 2013 / 13:23

  so cute!!!
  Vi har jo verdens dejligste hund som er en skøn blanding af Sermojede spids, golden retriver og labrador… det er den første, som vi har selv 🙂
  Men som barn har jeg sammen med min familie haft westies (west highland white terrier)

  • Lullumut
   Forfatter
   21. august 2013 / 19:36

   Super cute, haha 🙂
   Åh, jeg har bare slet ikke forstand på hunderacer 🙂

 4. 20. august 2013 / 13:13

  Hvor ser du skøn ud – og ‘bamsen’ gør ligeså. Kæledyr er bare lig med hjemlighed; desværre må jeg ingen have i min lejlighed. Heldigvis kan jeg dog altid smutte forbi min mor, og besøge min barndomskat.

  • Lullumut
   Forfatter
   21. august 2013 / 19:35

   Taak 🙂 Hehe, ja han er sød 🙂 Ah, øv. Men ja, hyggeligt du har en kat hos din mor så 🙂 Vi må gerne have dyr her, men ja, min kæreste kan ikke tåle dem 🙁

 5. Karina
  20. august 2013 / 10:22

  Hvor er I fine begge to 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   21. august 2013 / 19:22

   Mange tak 🙂

 6. 20. august 2013 / 10:00

  Sikke en dejlig basse! Ham vil jeg også gerne have med hjem 🙂
  Jeg har selv en stort kat som er lejligheds ultimative midtpunkt!

  • Lullumut
   Forfatter
   21. august 2013 / 19:22

   Hehe ja, han er super sød 🙂
   Uh, jeg savner altså at have kat 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!